I denne rejseguide kigger vi nærmere på Amed på Bali. Der er nok af områder på Bali at vælge imellem, så hvorfor skal du rejse til Amed? Svaret finder du på linjerne herunder, hvor vi også vil anbefale en række gode hoteller i Amed som vi selv har testet.

Amed er beliggende på den nordøstlige del af Bali og området er nok primært kendt for dykning og sin gode strand, der ligesom i Lovina (læs vores Lovina rejseguide), er helt sort pga de nærliggende vulkaner.

Ikke mange turister

Amed er et område på Bali, der fortsat er relativt nyt som turistområde, hvilket ellers er et sjældent syn på Bali – her er der fortsat andre industrier end udelukkende turisme. Det er et område, hvor der er en meget afslappet stemning helt uden charterturister. I Amed er her en ‘café-stemning’, hvor folk ligger i en hængekøje og læser en bog mens de nyder en god kop kaffe.

Afslapning, dykning & udflugter

Mange rejser til Amed på Bali for at slappe af og/eller dykke; her er bl.a. et amerikansk skibsvrag af USS Liberty som blev sænket af japanerne under 2. verdenskrig, hvor man kan sejle ud til og dykke ned.

Amed er også beliggende ganske tæt på Agung-vulkanbjerget, så der er rigtig gode muligheder for at bo i Amed og så tage på udflugt til Agung.

Så hvis du søger et område på Bali, hvor du nemt kan komme på udflugt til Amed, slappe af, snorkle og bade, nyde god mad på lokale restauranter og samtidig have muligheden for nemt at sejle over til Gili-øerne, så er Amed et rigtig godt valg.

Nemt fra Ubud til Amed og så til Gili-øerne

Vi anbefaler f.eks. en rundrejse på Bali, hvor du kombinerer Ubud (læs mere om rejser til Ubud) med Amed og derefter sejler over til Gili-øerne.

Der ligger også flere rigtig hyggelige hoteller i Amed, så vi er faktisk meget positivt stemt overfor Amed som rejsemål her på Traveleast. I sektionen herunder vil vi gennemgå nogle af de hoteller vi selv har besøgt og anbefaler.

Hoteller i Amed vi anbefaler

Som altid når vi anbefaler hoteller her på Traveleast, så skriver vi kun om steder vi selv har besøgt. Vores mål med rejseportalen er jo at anbefale de bedste rejseområder i Asien, men det er selvsagt også ekstremt vigtigt at man bor godt.

Herunder anbefaler vi en række gode hoteller i Amed som vi synes godt om. Priserne vi opgiver er de standard-priser, der findes på booking-siden, så de kan både være lavere eller højere, når du rejser til Bali – priserne på hoteller er dynamiske og afhænger af udbud/efterspørgsel, hvilket gælder for hoteller i hele verden.

Du skal derfor selv indtaste dine rejsedatoer på booking-siden for at få en nøjagtig pris på det givne hotel.

Og lad os så ellers gå i gang med anbefalingen af hotellerne i Amed. Vi starter med et fremragende et af slagsen!

Palm Garden Amed – godt hotel ved stranden

hotel amed bali
Swimmingpoolen på hotellet ligger få meter fra stranden (der kan skimtes i baggrunden her).

Et rigtig godt hotel, der ligger lige ned til stranden og også har egen swimmingpool få meter fra vandkanten.

Der er egentlig ikke så meget at sige om dette hotel; det ligger i gå-afstand til det hele i Amed, værelserne er super gode og personalet på hotellet er helt i top hvad angår kundeservice.

For jer der rejser til Bali og gerne vil forkæle jer selv ved at bo på et rigtig godt hotel, der kan vi i den grad anbefale at booke Palm Garden, hvor det hele bare fungerer.

Der findes både standard-værelser på hotellet og også værelser med privat pool ned til stranden, så hvis man virkelig vil have luksuriøse omgivelser kan det også lade sig gøre på hotellet.

Vi gør opmærksom på, at dette er et meget populært hotel i Amed, så det er en god idé at booke det i rigtig god tid – ellers bliver det med stor sandsynlighed udsolgt. Det er i særdeleshed et godt hotel for jer, der er på bryllupsrejse til Bali eller bare rejser som par.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Palm Garden Amed starter fra ca 386 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Coral View Villas – godt hotel for familier med børn

familiehotel bali
Et oplagt valg af hotel for familier, der rejser til Bali med børn.

Et rigtig lækkert hotel med bungalower spredt omkring et grønt, frodigt område. Hotellet har nogen super lækre værelser og der er mulighed for at vælge familieværelser, så det er et godt valg for jer, der rejser til Amed med børn.

Som billedet herover viser er der en fin swimmingpool på hotellet og det ligger samtidig lige ned til stranden (som det er billeder af på linket herunder).

Et glimrende hotel med god beliggenhed – mere er der ikke at sige.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Coral View Villas er ca 369 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Hidden Paradise Cottages – god pris ved stranden

amed bali hotel ved stranden
Hotellet set fra luften.

Et ganske lille hotel, der ligger lige ned til stranden og der er også swimmingpool på hotellets område. Stranden er ganske vist ikke den bedste på Bali, så man bor her nok primært for de mange muligheder i området og så naturligvis snorkling.

Her er både standard og familieværelser, gratis morgenmad og gratis wifi.

Så det er sådan set et godt, lille hotel i Amed, der kan bookes til ganske fornuftige priser.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Hidden Paradise Cottages er ca 342 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Blue Moon Villas – havudsigt & infinity pool

bali hotelEt hotel, der ligger lidt på en klippeskråning, så man har rigtig god udsigt fra nærmest hele hotelområdet og også fra stedets swimmingpool, hvor man bare ligger og kigger ud over havet.

Værelserne er rigtig fine og man behøver næsten kun at trække gardinerne fra og så har man havudsigt, hvilket altså også er en ret speciel oplevelse.

Swimmingpoolen er ‘infinity pool’ med havudsigt (men der er 4 pools at vælge imellem), restauranten på stedet serverer virkelig god mad og så er stranden lige nede foran et fint sted hvor man kan snorkle.

Helt sikkert et af de fedeste hoteller i Amed og et sted vi i den grad anbefaler at bo, hvis budgettet kan holde til det.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Blue Moon Villas er ca 505 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Vi håber, at du får en god rejse til Amed og Bali generelt. Hvis du har nogen spørgsmål om din rejse, Amed eller Bali, så er du velkommen til at skrive en kommentar herunder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.