Candidasa på Bali ligger på øens østkyst – nord for Sanur og halvvejs oppe mod Amed. Candidasa er et område, der er meget kendt for den store vulkan Mount Agung som man har udsigt til fra hotellerne og stranden.

Lokal Bali-stemning

Det er et ganske hyggeligt område med en lokal stemning og flere mindre fiskelandsbyer. Generelt er det et område, der er kendt for de klassiske balinesiske landsbyer, hvor det aldrig bliver ligeså turistet som i andre populære ferieområder på Bali.

Så Candidasa vil være et godt rejsemål for dig, der søger afslappet stemning i rolige omgivelser og ikke har behov for, at der ligger cafeer og barer så langt øjet rækker på hovedgaden i den by du bor i på din rejse til Bali. Dér kan vi til gengæld anbefale at rejse forbi Kuta, hvor der er noget mere gang i den.

Den helt store seværdighed i Candidasa-området er naturligvis den førnævnte vulkan Mount Agung, men der ligger også en del templer i området, så man kan godt tage på udflugter og opleve andet end bare sol og afslapning – bl.a. også på vandreture i naturen.

Så det er et område vi kan anbefale for dig, der rejser til Bali og gerne vil have ren afslapning i et par dage i et område med en meget lokal stemning – måske inden turen går videre til et populært rejsemål som Ubud.

Gode hoteller i Candidasa på Bali

Der findes nogen rigtig gode hoteller i Candidasa og herunder vil vi anbefale et par stykker som vi selv har boet på. Generelt er Candidasa ikke et ferieområde, hvor man rejser til for at ligge på stranden, så det er vigtigt med en god swimmingpool.

Priserne på hoteller er dynamisk, så den pris vi skriver er den, der bliver opgivet som ‘standard’ pris – din viste pris kan både være lavere eller højere, når du vil booke. Du får en aktuel pris på det givne hotel ved at klikke dig ind på booking-siden og indtaste dine rejsedatoer.

Og lad os så komme til anbefalingerne af gode hoteller i Candidasa på Bali.

Sea Breeze Candidasa – billigt og godt relax hotel

seabreeze candidasaEt rigtig godt hotel og et sted, hvor man skal være ude i god tid – det er nemlig meget populært og har kun 16 værelser.

Hotellet ligger ud til havet, men der er ikke så meget strand lige i nærområdet – til gengæld er der den her fantastiske infinity swimmingpool med havudsigt.

Man bor i fine bungalower og kan vælge at booke specielle hytter med havudsigt. Generelt er det nogen meget pæne værelser og hele hotellet er holdt i en flot balinesisk byggestil.

Hotellet er et meget hyggeligt sted, hvor man kan komme helt ned i tempo og bare nyde at man er på ferie. Hotellet har naturligvis også restaurant.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Sea Breeze er ca 349 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Alila Manggis – luksushotel i Candidasa

luksushotel candidasaVi har allerede anbefalet et Alila hotel (i vores rejseguide til Seminyak) og vi gør det med glæde igen her i Candidasa rejseguiden. Alila er en hotelkæde, hvor det hele simpelthen bare fungerer og er i tip-top stand.

Hotellet her i Candidasa er ingen undtagelse og i den grad et godt valg, hvis budgettet kan holde til det. Det er et så godt sted, at vi anbefaler det til jer, der rejser på bryllupsrejse til Bali eller til parret som vil bo i helt fantastiske omgivelser.

Her er en stor have og en fantastisk swimmingpool, der er ekstra brugbar fordi her ikke rigtig er nogen strand (dog en badebro, hvis man gerne vil i havet). Der er ikke så meget mere at sige om dette sted; hvis budgettet kan holde til det, så er det nok det perfekte hotel i Candidasa.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Alila Manggis er ca 992 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Hvis du har nogen spørgsmål om din rejse til Bali skal du være mere end velkommen til at skrive en kommentar herunder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.