Candidasa på Bali ligger på øens østkyst – nord for Sanur og halvvejs oppe mod Amed. Candidasa er et område, der er kendt for den store vulkan Mount Agung som man har udsigt til fra hotellerne og stranden, der her er ganske smal og med sort lavasand.

Lokal Bali-stemning

Candidasa ligger i et hyggeligt område med en lokalstemning og flere mindre fiskelandsbyer. Generelt er det et område, der er kendt for de klassiske balinesiske landsbyer, hvor det aldrig bliver ligeså turistet som ved andre populære ferieområder på Bali.

Candidasa vil med andre ord være et godt rejsemål for dig, der søger afslappet stemning i rolige omgivelser og ikke har behov for et kæmpe udvalg af cafeer og barer. Dér kan vi til gengæld anbefale at rejse forbi Kuta, hvor der er noget mere gang i den.

Du kan bl.a. tage på vandreture i naturen, men den helt store seværdighed i Candidasa-området er naturligvis den førnævnte vulkan Mount Agung. Der ligger også en del templer i nærheden, og det giver mulighed for at opleve andet end bare sol og afslapning.

Oplevelser tæt på Candidasa

Besakih-templet

Balis vigtigste tempel kaldes også for Balis modertempel. Her er er over 80 helligdomme, og du kan være heldig at opleve balinesernes smukke ceremonier og nyde de flotte templer. Som en bonus ligger Besakih-templet smukt for foden af Mount Agung.

Goa Lawah

Goa Lawah, kaldet Flagermusgrotten, er endnu et helligt sted. Det siges, at grotten fører hele vejen op til Besakih-templet og er bevogtet at kæmpeslanger. Du vil helt sikkert se flagermus, og da Traveleast var forbi, lå der også en del slanger og solede sig på stenene.

Tenganan

I byen Tenganan bor Aga-stammen, der i mange år levede isoleret for øens øvrige befolkning. I dag er Tenganan en mindre turistattraktion og mest berømt for at fremstille tekstiler ved hjælp af den såkaldte dobbelte ikat-vævning.

Klungkung

Byen Klungkung var i 1700-tallet hjem for et magtfuldt kongedømme, der efterlod sig et flot historisk område. Bygningen Kerta Gosa er den gamle højesteret og Taman Gili var kongens palads. På området ligger også et fint museum, hvor du kan blive klogere på det gamle Bali.

Gode hoteller i Candidasa på Bali

Der ligger flere rigtig gode hoteller i Candidasa, og herunder vil vi anbefale et par stykker, som vi selv har boet på. Generelt er Candidasa ikke et ferieområde, som man rejser til for at ligge på stranden, så det er vigtigt med en god swimmingpool.

Priserne på hoteller er dynamiske, så den pris vi skriver er den, der bliver opgivet som ‘standard’ pris – din viste pris kan både være lavere eller højere, når du vil booke. Du får en aktuel pris på det givne hotel ved at klikke dig ind på booking-siden og indtaste dine rejsedatoer.

Husk også, at du her på siden både kan få et gratis og uforpligtende rejseforslag til Bali og få tilbud på transport.

Og lad os så komme til anbefalingerne af gode hoteller i Candidasa på Bali.

Sea Breeze Candidasa – billigt og godt relax hotel

seabreeze candidasaEt rigtig godt hotel og et sted, hvor man skal være ude i god tid – det er nemlig meget populært og har kun 16 værelser.

Hotellet ligger ud til havet, men der er ikke så meget strand lige i nærområdet – til gengæld er der den her fantastiske infinity swimmingpool med havudsigt.

Man bor i fine bungalower og kan vælge at booke specielle hytter med havudsigt. Generelt er det nogen meget pæne værelser og hele hotellet er holdt i en flot balinesisk byggestil.

Hotellet er et meget hyggeligt sted, hvor man kan komme helt ned i tempo og bare nyde at man er på ferie. Hotellet har naturligvis også restaurant.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Sea Breeze er ca. 349 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.


Alila Manggis – luksushotel i Candidasa

luksushotel candidasaVi har allerede anbefalet et Alila hotel (i vores rejseguide til Seminyak) og vi gør det med glæde igen i Candidasa. Alila er en hotelkæde, hvor det hele simpelthen bare fungerer og er i tip-top stand.

Hotellet i Candidasa er ingen undtagelse og i den grad et godt valg, hvis budgettet kan holde til det. Det er et så godt sted, at vi anbefaler det til jer, der rejser på bryllupsrejse til Bali eller til parret, som vil bo i helt fantastiske omgivelser.

Her er en stor have og en fantastisk swimmingpool, der er ekstra brugbar fordi her ikke rigtig er nogen strand (dog en badebro, hvis man gerne vil i havet).

Der er ikke så meget mere at sige om dette sted; hvis budgettet kan holde til det, så er det nok det perfekte hotel i Candidasa.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Alila Manggis er ca. 992 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Bemærk: Candidasa staves på flere måder – ofte også i to ord – Candi Dasa. Men det er altså samme by, der er tale om. Læs mere om Candidasa på Lonely Planet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.