Halong Bay

Det er svært at sige Vietnam uden at sige Halong Bay. Det er da heller ikke tilfældigt, at Halong Bay er Vietnams største og mest eftertragtede turistattraktion.

Halong Bugten er med sit smaragdgrønne vand og store kalkstensklipper en bjergtagende naturoplevelse og et absolut ”MUST-SEE”.

Men Halong Bay er meget mere end bare smaragdgrønt vand og store ikoniske limstensklipper. Bugten er nemlig spækket med grotter, laguner og små bugter, hvor du tilmed kan finde koralrev.

Det er derfor heller ikke overraskende, at Halong Bay er blevet kåret som et af verdens 7 vidundere, og at du finder bugten på UNESCOs verdensarvsliste.

Start i Hanoi

Skal I opleve Halong Bay på jeres rundrejse til Vietnam (som vi bestemt anbefaler), så kan I med fordel starte med et par dage i Hanoi.

Når I kommer frem til Halong Bugten indlogeres I i en kahyt på et af de smukke drageskibe. Kahytterne er ikke så store, men de er meget charmerende og har eget toilet og bad.

Der er mad inkluderet i prisen under jeres cruise og den smager fantastisk. Jeres minicruise på Halong Bay byder på meget mere end bare scenariske udsigter fra dækket af et drageskib.

Der er nemlig mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter og udflugter under jeres ophold. Her kan I komme på udflugt til grotter, laguner, skjulte strande, dyrke yoga eller bare nyde den, ro der hersker i Halong Bay.

Udvalget af aktiviteter afhænger af hvilket skib du kommer med og hvor længe dit ophold varer. Men fælles for alle er, at du først og fremmest får en fantastisk naturoplevelse, hvor du kan se de ikoniske og flotte kalkstensklipper på helt tæt hold.

Alt i alt, så er Halong Bay uden tvivl en storslået oplevelse. Skal man fremhæve bagsiden af medajlen ved den store turistattraktion, så er det selvfølgelig, at der er mange mennesker og rigtig mange både, som sejler i bugten. Men man mærker det ikke lige så meget, når man kommer lidt længere ud i Halong Bay, hvor skibene fordeler sig ud i den kæmpestore bugt. 


Vi ønsker dig en rigtig god rejse til Vietnam. Husk, at det altid er en god idé at tjekke Udenrigsministeriets seneste rejsevejledning, inden du rejser.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.