Hoi An er uden diskussion en af de hyggeligste byer i Vietnam. Det har turisterne selvfølgelig fundet ud af, og de kommer i stadig større tal. Udover at være en fantastisk hyggelig by, så er der mange muligheder for at få nogle gode rejseoplevelser. Uanset om du er til lækker mad, spændende historie eller vil gå på opdagelse på lokale markeder, så er Hoi An stedet. Lige udenfor byen ligger også en dejlig strand, der opfylder alle behov for en dejlig badeferie – her kan I bl.a. bo helt ude i 1. række.

Skræddernes by

Hoi An kaldes også skræddernes by. Her kan du få skræddersyet et sæt tøj for lige omkring 300 kroner, så det gælder om ikke at have pakket for meget tøj, så du kan fylde kufferten op med det lækreste skræddersyede tøj, sko og tasker når du skal hjem igen. Foruden de mange skræddere, så har byen som nævnt også en ret god strand som ofte bliver lidt overset – her er det oplagt at holde lidt badeferie under dit besøg i Hoi An.

Få et gratis og uforpligtende rejseforslag til Vietnam

Hvis badeferie og byvandring ikke er nok, så byder byen på forskellige udflugtsmuligheder, hvor du bl.a. kan tage på cykelture, tage på scootertur eller komme med de lokale ud i rismarkerne og arbejde. Hoi Ans højsæson følger vores sommerferie, så rejser du til Vietnam fra marts til september, så vil det være oplagt at planlægge din badeferie i Hoi An. På den måde er byen en god mulighed for både påskeferie, sommerferie og en tidlig efterårsferie.

Den gamle bydel

På trods af at turismen i Hoi An er stærkt stigende, så føles byen ikke overrendt. De fleste turister samler sig omkring den gamle bydel – helt forståeligt, det er et rigtigt hyggeligt område som alle vil have en del af. I den gamle bydel ligger en lang række små gader, og det helt særlige ved området er, at der ikke må køre nogle former for køretøjer – hverken biler, scootere eller cykler. Det skaber en helt unik stilhed, der ikke er til at finde i ret mange byer i Asien.

Thu Bon-floden løber gennem den gamle bydel, og her sejler små både fyldt med lamper i alle regnbuens farver. På begge sider af floden pryder UNESCO-fredede bygninger bybilledet, og det skaber den mest charmerende og autentiske stemning. Her anbefaler vi, at I sætter jer og nyder et lækkert vietnamesisk måltid og de indtagende omgivelser

Hoi An er uden tvivl en af de mest charmerende byer i Vietnam, og skal du på en rundrejse i det spændende rejseland, så er det et absolut ”MUST” at lægge vejen forbi.

Hvor skal man bo i Hoi An?

Hoi An har mange rigtig gode overnatningssteder og det er et sted, hvor du får rigtig meget for pengene. Hvor du skal bo afhænger helt af, hvad din ferie skal indeholde. Du kan selvfølgelig bo tæt på den gamle bydel og have et stort udvalg af butikker og restauranter inden for rækkevidde eller du kan vælge at bo ud til stranden, hvorfra der er ca. fire km til Hoi An centrum. Vi har samlet en række hoteller som alle er testet og rigtig gode.

Rosemary Boutique Hotel – et rigtig godt byhotel

Et rigtig lækkert byhotel med god stemning og sødt personale. Det er et nyt hotel, hvor alt “spiller” og absolut et af vores favoritsteder i Hoi An. Værelserne er virkelig flotte og 100 % gennemført med store badeværelser. Der er også mulighed for at booke familieværelser.

Rosemary Boutique Hotel har 91 værelser og kan tilbyde god restaurant og lækkert poolområde med børnepool. Der er 1 km til stranden og ca. 2 km til Hoi Ans gamle bydel.

Se billeder, aktuelle priser og book overnatningen her


Hoi An Garden Place – værdi for pengene

Hoi An Garden Place har vi selv brugt i længere tid. Her kan du vælge mellem en lang række værelsestyper – bl.a. familieværelser. Hotellet ligger centralt tæt på den gamle bydel, og I har mulighed for at låne cykler, hvis I vil en tur på stranden.

Hoi An Garden Place er et mindre intimt hotel, hvor der er gjort lidt ud af indretningen. Restauranten er ligesom hotellet hyggelig og det samme er poolområdet, der er et af de mest indbydende i Hoi An.

Hvis vi taler værdi for pengene, så er Hoi An Garden Place et rigtig godt valg. Det er et mellemklassehotel, der her og der kan synes lidt slidt, men det opvejes absolut af prisen og de hyggelige omgivelser.

Se billeder, aktuelle priser og book overnatningen her


Ancient House Village Resort – lækkert poolområde

Også Ancient House Village har vi brugt i mange år og har aldrig fået en klage. Det er et sted, som vi her på Traveleast er ret vilde med. Haven er flot og velholdt, men det er den lækre pool, der virkelig trækker op. Herfra er der en fantastisk udsigt over rismarkerne.

Hotellet har 100 værelser, der er rummelige med rigtig god plads. I kan bl.a. vælge familieværelser og villaer med egen pool. Bemærk, at værelserne deluxe pool view ikke har pool view, men garden view. Ancient House Village ligger i et roligt område 2,5 km fra centrum og ca. 5 km til stranden, men der er gratis transport til begge steder.

Se billeder, aktuelle priser og book overnatningen her


Aira Boutique Hotel – måske Hoi Ans bedste strandhotel

Det skønne Aira Boutique Hotel består af 44 værelser fordelt i to bygninger, der ligger lige ned mod stranden. Det er et intimt boutique hotel, hvor der er kræset for detaljerne. Hotellet satser på bæredygtighed – bl.a. ved at minimere brug af plastic. På Aira Boutique Hotel får I service i topklasse og kan vælge mellem dobbeltværelser og familieværelser – begge har gode brede queen size senge.

Her er en dejlig swimmingpool og hotellet har liggestole på stranden – skal opholdet i Hoi An være badeferie, så er det her I skal bo – Aira Boutique Hotel er et sted, der får topanmeldelser og som vi er ret imponerede over!

Se billeder, aktuelle priser og book overnatningen her


Tropical Beach Resort – større resort ud til stranden

Tropical Beach Resort ligger ud til den bedste del af stranden i Hoi An. Det er dog et større hotel med 168 værelser fordelt på tre lave bygninger. Der er flere værelsestyper med mulighed for at bo i beach front villa. Værelserne har en fin størrelse og indeholder bl.a. tv, minibar, pengeskab og gratis wifi.

På trods af hotellets størrelse er det lyst og åbent og kan tilbyde to store swimmingpools samt en børnepool. Tropical Beach Resort er et mellemklassehotel med pil op – beliggenheden ud til stranden er bare helt perfekt, og det er et glimrende valg til badeferien i Hoi An.

Se billeder, aktuelle priser og book overnatningen her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.