Hua Hin er, i modsætning til mange af vores omtalte rejsemål i Thailand, hverken en ø eller en destination i det sydlige Thailand.

Derimod er Hua Hin et område på fastlandet kun ca 200 km sydvest for Bangkok og kan dermed nåes på blot 2-3 timers kørsel efter ankomst med fly til Thailand.

I denne rejseguide til Hua Hin fortæller vi nærmere om området og guider dig til at vælge et godt hotel i Hua Hin.


Rejser til Hua Hin – introduktion

I og med at Hua Hin er beliggende meget tæt på Bangkok (sammenlignet med andre populære feriemål i Thailand), så giver det god mening at tage et stop på et par dage i byen inden turen f.eks. går videre sydpå og ud på øerne Koh Tao, Koh Phangang og Koh Samui.

Hua Hin er et meget populært ferieområde og i særdeleshed et populært område for de, der rejser til Thailand for at spille golf. Der er nemlig utroligt mange rigtig gode golfbaner i og omkring Hua Hin, hvilket ellers kan være en sjældenhed i Thailand.

Så er du interesseret i at spille golf på din ferie i Thailand, så bør du helt sikkert slå vejen forbi Hua Hin.

Hua Hin er også et af de områder i Thailand, hvor ‘det hele startede’ i sin tid, hvor folk fra hele verden begyndte at rejse til Thailand for at holde ferie.

Hua Hin er god for familier med små børn

Således ligger der utroligt mange hoteller, internationale restauranter og shoppingcentre i Hua Hin. Så det er altså et ferieområde, som også bliver brugt i høj grad af charterrejsebureauerne og dermed rejser rigtig mange ældre samt børnefamilier til Hua Hin på ferie.

Hua Hin er en rigtig hyggelig by, der egner sig rigtig godt til i særdeleshed familier, der rejser til Thailand med helt små børn i og med, at man kan flyve direkte til Bangkok og derfra komme meget hurtigt frem til sin feriedestination.

Der er også en lang række rigtig gode hoteller for familier med børn i Hua Hin – dem kommer vi nærmere ind på senere i denne rejseguide.

Hua Hin er så til gengæld ikke destinationen, hvor man finder mange af de ellers meget populære beach-front bungalower; altså hvor man booker sig ind i en lille feriehytte, som ligger helt ned til en strand.

Dertil er Hua Hin ganske enkelt for populær og har været det længe – i Hua Hin er det således mere klassiske store hotelbygninger.

Hua Hin er billig om sommeren

Når man rejser til Hua Hin i den danske sommerperiode er man dog så heldig, at mange af hotellerne kører med lavsæson-priser.

Det betyder, at man i den danske sommerhøjtid, hvor vi allesammen har ferie og priserne på hoteller rundt omkring på de klassiske europæiske ferieøer er dyre, faktisk kan finde rigtig billige hoteller af høj standard i Hua Hin.

Så hvis du gerne vil bo på luksushotel i Hua Hin til meget billige priser, så skal du rejse dertil om sommeren.

Regnsæsonen på Hua Hin starter egentlig først i oktober, så man kan godt være heldig at man under hele sit ophold i Hua Hin har solskin – også selvom man rejser i deres lavsæson, som så er danskernes højsæson.

Hotel i Hua Hin – vores anbefalinger

På linjerne herunder kommer vi med anbefalinger af hoteller i Hua Hin. Vi har selv rejst meget i Thailand og har således også besøgt samtlige af de hoteller i Hua Hin som vi herunder anbefaler.

De priser vi opgiver herunder er de samme priser som opgives af hotellerne på booking-siden. Priserne på hoteller styres dog af udbud og efterspørgsel, så prisen på dine rejsedatoer kan altså se anderledes ud.

Du får et aktuelt billede af priser på hoteller i Hua Hin ved at klikke dig ind på booking-siden for det enkelte hotel og dér indtaste dine rejsedatoer. Der vil være links ved alle de anbefalede hoteller herunder.

Vi lægger ud med et virkelig godt hotel i Hua Hin for familier med børn.

Hilton Hua Hin – billigt 5-stjernet luksushotel til familier med børn

hilton hotel hua hin
Hilton Hua Hin set fra luften.

Et billigt luksushotel med 5-stjerner, der er perfekt for familier med børn?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er altså tilfældet her på Hilton Hua Hin som er en af vores absolutte favorithoteller i området.

Hilton har en decideret fantastisk placering lige ned til stranden i centrum af Hua Hin. Der er omgivet af gode restauranter, masser af butikker og så er det altså vitterligt lige ned til den gode strand i Hua Hin.

Hotellet har et væld af forskellige værelsestyper og der er gode muligheder for at booke sig ind på et billigt værelse som familie, hvis man f.eks. er to voksne og to børn.

Hilton har 296 moderne og lækre værelser, swimmingpool med børnepool, tennisbaner, 4 forskellige restauranter, børneklub og liggestole på stranden for gæsterne.

Der er egentlig ikke så meget at sige om Hilton Hua Hin – det er ganske enkelt et virkelig godt hotel, der er som skræddersyet for familier, der rejser til Thailand med børn.

Prisen for en overnatning på Hilton Hua Hin for 2 personer er ca 659 kr. En ekstremt billig pris for et så godt hotel.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Wannara Hotel – billigt & centralt hotel i Hua Hin

wannara hua hinLige ved siden af Hilton ligger Wannara Hotel, som vi i den grad også kan anbefale. Det er et mindre hotel med 42 værelser og så er det også meget billigt, men stadig godt.

Det er ikke et fancy hotel, men det er rent og pænt med en helt sublim beliggenhed i centrum af Hua Hin – ikke lige stranden, men kun ca 100 meters gang derfra.

Hotellet koster så til gengæld det halve af, hvad en overnatning på Hilton gør, så hvis man kan klare at gå 100 meter, når man skal på stranden, så er der altså penge at spare dér.

Det er således et rigtig fint valg, hvis man ønsker at bo billigt og centralt i Hua Hin – tæt på et kæmpe udvalg af restauranter, butikker og oplevelser for alle sanserne.

Prisen for en overnatning på Wannara Hotel for 2 personer er ca 379 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Anantara Hua Hin – måske Thailands bedste familiehotel

familiehotel hua hin

Så skal vi lidt væk fra centrum af Hua Hin – til et hotel, der er blevet kåret som Thailands mest familievenlige hotel.

Så det er klart, at dette hotel ikke ligefrem er det billigste hotel i Hua Hin, men hvis budgettet kan holde til det, så er der altså fuld valuta for pengene på Anantara Hua Hin.

Anantara Huan Hin ligger ca 3 km fra centrum af Hua Hin, hvilket er en anelse for langt at gå, når solen bager, så hotellet har naturligvis sin egen shuttle-service ind til centrum af byen.

Hotellet er, i modsætning til f.eks. det føromtalte Hilton, bygget i en klassisk thai-stil og blandt faciliteterne kan vi bl.a. nævne at der er fire restauranter, 2 swimmingpools med poolbar, privat strand lige foran hotellet, fitnesscenter, børneklub og legeplads.

Så et virkelig godt hotel i Hua Hin til familier med børn, der har luft i budgettet.

Prisen for en overnatning på Anantara Hua Hin for 2 personer er ca 1.106 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Putahracsa Hua Hin Resort – luksushotel i Hua Hin

luksushotel hua hin

Dette hotel ligger ikke lige i centrum af Hua Hin, men dog meget tæt på og med masser af restauranter og butikker i området.

Det er et meget ‘high-tech’ resort som fremstår særdeles moderne og er holdt i en stilren hvid farve hele vejen rundt. Putahracsa er (udover at være svært at udtale) 5-stjerner og scorer helt i top, når det kommer til anmeldelser fra tidligere gæster.

Det er således et luksushotel i Hua Hin som er ekstremt populært og vi anbefaler derfor at booke det i god tid inden din rejse til Thailand.

Her er også mulighed for at booke specielle værelser, der har egen private swimmingpool tilknyttet. Naturligvis en luksus, der koster ekstra, men samtidig også er til at betale – vi er jo i Thailand.

Hotellet har naturligvis swimmingpool, men ligger også lige ned til stranden.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Putahracsa Hua Hin er ca 1.009 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Asira Boutique HuaHin Hotel – billigt, godt & flot hotel

billigt hotel hua hin
Et glimrende hotel i Hua Hin til en billig pris.

Så tager vi lige et hak ned på prisen, men dog er Asira et rigtig godt valg af hotel i Hua Hin. Det er et moderne 3,5-stjernet hotel, der er beliggende lidt nord for centrum i nærheden af de to førnævnte hoteller.

Selvom hotellet er splinternyt, scorer høje karakterer i anmeldelserne fra tidligere gæster og har gode faciliteter, så kan man faktisk bo ganske billigt her.

Derudover er der gratis morgenmad og wifi inkluderet i prisen, så det er faktisk et rigtig godt valg, når man skal finde et billigt hotel i Hua Hin.

Der er gode muligheder for at vælge familieværelser med plads til børn og man kan også booke sig ind i et værelse med direkte adgang til hotellets swimmingpool.

Et godt og billigt hotel i Hua Hin.

Prisen for en overnatning på Asira Boutique HuaHin Hotel for 2 personer er ca 487 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Sailom Hotel Hua Hin – populært 3-stjernet ved stranden

sailom hua hin hotelEt andet godt, budget-venligt valg af hotel i Hua Hin kunne være Sailom. Det ligger på den anden side af centrum end de tre førnævnte, så altså ca 3 km syd for centrum, men lige ned til stranden.

Det er hotel, hvor man får god valuta for pengene og igen et hotel, der scorer meget pæne karakterer fra tidligere besøgende.

Hotellet har en swimmingpool og ligger, som tidligere nævnt, altså lige ned til stranden i Hua Hin.

Et ganske fint 3-stjernet hotel i Hua Hin, hvor man får god valuta for pengene og nemt kan komme ind til byen.

Prisen for en overnatning på Sailom Hotel Hua Hin for 2 personer er ca 514 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Vi ønsker dig en rigtig god rejse til Hua Hin i Thailand.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.