Kuta er det ‘ældste’ turistområde på Bali og således var det i Kuta “det hele startede”. Kuta har dog taget en drejning de sidste par år og er nu et område, der er ganske hipt med store shopping-centre, fancy restauranter og cafeer ved strandpromenaden.

Kuta er også et område, der tiltrækker rigtig mange surfere og i særdeleshed australiere, som jo har noget nemmere ved at rejse til Bali end vi europæere har.

Kuta ligger ved stranden på Bali

På stranden i Kuta kan man i øvrigt leje surfboards og selv prøve kræfter med bølgerne. Det er egentlig også en ganske hyggelig strand, hvor man kan sidde med en kold øl om aftenen og nyde en kold øl mens man kigger på en (meget smuk) solnedgang.

Kuta er et godt område måske i sær for unge, der gerne vil have masser af shopping-muligheder og bo lige der ‘hvor det hele sker’, da her også er rigtig mange barer.

Området er beliggende på den sydlige del af Bali meget tæt på lufthavnen, så det giver god mening enten at starte eller slutte sin rundrejse på Bali i Kuta.

I videoen herunder kan du få et indtryk af, hvordan der er i Kuta (rejseguiden fortsætter med anbefaling af gode hoteller):

Hoteller i Kuta vi anbefaler

Kuta er måske ikke vores absolutte yndlingsområde på Bali, så vi skal beklage, at vi ikke (endnu) kan anbefale så mange hoteller i Kuta. Herunder anbefaler vi dog et par steder, hvor vi selv har haft overnatninger og hvor vi ved, at man får et godt hotel for pengene.

Klik på linket til hotellet, indtaste dine rejsedatoer og få aktuelle priser.

Kuta Puri Bungalows – godt og billigt hotel i Kuta

kuta hotelEt hotel, der ligger ‘lige der hvor det sker’ midt på stranden i Kuta. Alligevel ligger det lidt ned ad en sidegade, så man føler lidt, at her er en oase midt i Kuta.

Her er et ganske stort pool-område og fine værelser i bungalowerne, der ligger spredt rundt på hotellets område. Hotellet ligger kun 2 minutters gang fra stranden, så det er altså ikke lige ned til stranden. Til gengæld sparer man en del penge ved at vælge dette hotel og så tage de 2 minutters gang, når man skal ned til stranden.

Et glimrende valg af hotel i Kuta og så er det meget billigt i forhold til, hvad man får for pengene.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Kuta Puri Bungalows er ca 409 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Bali Garden Beach Resort – infinity pool ved stranden

kuta bali hotelEt mere luksuriøst hotel i Kuta, der ligger lige ned til stranden og har en lækker swimmingpool med havudsigt.

Her er tale om et 4-stjernet hotel, der er relativt stort, hvilket generelt er kendetegnende for hoteller i Kuta. Bali Garden Beach Resort er dog et rigtig hyggeligt hotel, hvor der er fine værelser og man får rigtig fin valuta for sine penge. I særdeleshed hvis du leder efter et hotel ‘på stranden’ på Bali, så er dette hotel et rigtig godt valg.

Der er tre swimmingpools, fitnesscenter, flere restauranter og så har hotellet gratis morgenmadsbuffet, der er aldeles glimrende.

Man skal således lige være forberedt på, at det er et stort hotel og ikke et lille intimt familiedrevet hotel. Det er generelt lidt nemmere at finde, når vi snakker et område på Bali som Ubud.

Hotellet har gode familieværelser og ligger ikke lige i ‘orkanens øje‘ i Kuta, så det kunne være et glimrende valg for jer, der rejser til Bali med børn og gerne vil opleve Kuta.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Bali Garden Beach Resort er ca 547 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

I nærheden af Kuta finder du bl.a. områder som Seminyak og Sanur.

Rigtig god rejse til Bali.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.