Kuta er det ældste turistområde på Bali, og det var således her øens turisteventyr startede. Det er ikke i Kuta du møder det ægte Bali, men til gengæld har du alle faciliteter inden for rækkevidde.

F.eks. store shoppingcentre, fancy restauranter og cafeer ved strandpromenaden. Kuta er også fest og farver med store klubber og diskoteker.

Kuta ligger ved stranden på Bali

Kutas strand er lang og bred. Det er et paradis for surfere, der kommer fra nær og fjern for at prøve kræfter med bølgerne.

Om dagen er Kutas strand som en magnet for surfere og solbadere, men også hen under aften er der mange turister. De kommer for den fantastiske solnedgang – et skønt sted at nyde en øl, mens den ildrøde kugle forsvinder i horisonten.

Kuta er især et godt område for unge, der gerne vil have masser af shoppingmuligheder og bo ‘hvor det hele sker’ – som nævnt er her rigtig mange barer og diskoteker, der sørger for fest til den lyse morgen.

Området er beliggende på den sydlige del af Bali meget tæt på lufthavnen, så det giver god mening enten at starte eller slutte sin rundrejse på Bali i Kuta.

Aktiviteter i Kuta

Kuta er et fuldt udviklet turistområde med aktiviteter for alle uanset alder. Læs med her, hvor vi præsenterer et lille udpluk af, hvad der er muligt:

Upside Down World

Børn og barnlige sjæle vil elske Upside Down World, der har syv rum, hvor tyngdekraften synes at være ophævet.

Waterbom

Balis ældste vandpark ligger i Kuta. Her kan I fornøje jer med flere forskellige rutsjebaner og forlystelser med navne som Climax, Boomerang og Superbowl. Tør du?

Surfing

I Kuta har du alle muligheder for at surfe. Du kan mange steder leje et surfboard, men er du nybegynder, så tilmeld dig et surfkursus.

Bali Sea Turtle Society

Her kan I lære mere om havskildpadderne og være med til at beskytte dem. Fra april til oktober kan I hos Bali Sea Turtle Society se de små skildpadder tage deres første skridt ud i det store hav.

Besøg Mads Langes grav

Danskeren Mads Lange nød stor respekt hos balineserne. Han bosatte sig på Bali, hvor han i 1840’erne med succes mæglede mellem de lokale rajaher og hollænderne. En spændende historie som du med fordel kan læse mere om inden din rejse til Bali. Mads Langes grav ligger i udkanten af Kuta.

Hoteller i Kuta vi anbefaler

Kuta er måske ikke vores yndlingsområde på Bali, så vi kan ikke anbefale så mange hoteller i Kuta. Herunder finder du dog et par steder, hvor vi selv har boet og hvor vi ved, at man får meget for pengene.

Klik på linket til hotellet, indtast dine rejsedatoer og få aktuelle priser. Har I brug for f.eks. lufthavnstransfer på keres rejse til Bali, så kan vi hjælpe – læs mere her.

Kuta Puri Bungalows – godt og billigt hotel i Kuta

kuta hotelEt hotel, der ligger ‘lige der hvor det sker’ midt på stranden i Kuta. Alligevel er hotellet lidt af en oase i byen, da det ligger ned ad en sidegade.

Her er en dejlig swimmingpool og fine værelser i bungalowerne, der ligger spredt rundt på hotelområdet.

Du kan vælge mellem syv værelsestyper – fra standardværelse til deluxe bungalow med privat pool. Alle værelser har bl.a. tv, minibar, elkedel, safetybox og gratis wifi.

Kuta Buri ligger to minutters gang fra stranden, men til gengæld er det en del billigere end de fleste hoteller i Kuta, der ligger beach front.

Alt i alt er det et glimrende valg af hotel i Kuta – det er billigt og et sted, du får rigtig meget for pengene.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.


Bali Garden Beach Resort – infinity pool ved stranden

kuta bali hotelEt mere luksuriøst hotel i Kuta, der ligger lige ned til stranden og har en lækker swimmingpool med havudsigt.

Her er tale om et 4-stjernet hotel, der er relativt stort, hvilket generelt er kendetegnende for hotellerne i Kuta. Bali Garden Beach Resort er dog et rigtig hyggeligt hotel, hvor der er fine værelser.

Leder du efter et hotel ‘på stranden’ på Bali med alle faciliteter inden for rækkevidde, så er dette hotel et rigtig godt valg.

Der er tre swimmingpools, fitnesscenter, flere restauranter og så har hotellet gratis morgenmadsbuffet, der er aldeles glimrende.

Hotellet har gode familieværelser og ligger ikke lige i ‘orkanens øje’ i Kuta, så det kunne være et glimrende valg for jer, der rejser til Bali med børn og gerne vil opleve Kuta.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Er Kuta ikke noget for dig, så læs om f.eks. Seminyak og Sanur, der ligger i nærheden. Rigtig god rejse til Bali.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.