Bali er en stor ferieø, der har mere at byde på end de velkendte og større turistområder på øens sydlige del. Ubud er f.eks. et grønt paradis midt på Bali, men nordpå findes der flere glimrende ferieområder – f.eks. Lovina, der er et godt bud på et roligt ferieområde, hvor du kan bo på dejlige hoteller ned til stranden.

I denne rejseguide kigger vi nærmere på Lovina og kommer med forslag til hoteller, som vi selv har besøgt.

Lovina på Bali – information og rejsetips

Lovina ligger på Balis nordkyst og består egentlig af en lang kyststrækning med en række mindre lokale byer. Området omtales normalt bare som Lovina, der er et af øens mindre kendte turistområder.

Lovina er hyggelig og stemningen tilbagelænet. Området har en ungdommelig atmosfære med mange rygsækturister, der finder Balis sydlige del for mainstream og larmende.

Strandene i Lovina er helt unikke: sandet er nemlig sort, da det består af vulkansand. Vandet er derimod klart, og der er samtidig ikke mange bølger i forhold til strandene ved f.eks. Kuta og Sanur.

Det gør strandene børnevenlige, og generelt er Lovina glimrende til familieferien. I hvert fald hvis du er til fred og ro og måske vil se et lidt andet Bali en de mere kendte turistbyer mod syd.

Hvad kan man lave i Lovina?

Lovinas helt store attraktion er delfinsafari. Det er en must-try oplevelse, men du skal stå tidligt op, hvis du vil se delfinerne i deres rette element. Som en bonus får du den smukke solopgang med.

Dit hotel kan helt sikkert sørge for en delfinsafari – alternativt er det bare om at gå en tur langs stranden, hvor du helt sikkert vil får et tilbud om en morgentur ud på havet.

Der er også mulighed for at tage på trekkingture i området, hvor du bl.a. kan besøge vulkanerne på Bali. Der er i det hele taget mange flotte naturoplevelser i området – f.eks. vandfaldene Fiji og Sekumpul som du kan være heldige at have helt for dig selv.

Andre gode oplevelser
• Bad i de hellige kilder ved Air Panas
• Deltag i et sjovt madlavningskursus
• Besøg det buddhistiske tempel Brahma Vihara Arama
• Prøv vandsport ved Krisna Water Sport

Og så skal du selvfølgelig opleve solnedgangene fra Lovina Beach, der er nogle af de smukkeste vi er stødt på i Asien.

Generelt er vi her på Traveleast meget imponerede over Lovina, hvor der er rigtig mange fremragende muligheder for udflugter.

Hoteller i Lovina – vores anbefalinger

I Lovina-området ligger som nævnt en stribe mindre landsbyer med en del hoteller lige ned til stranden. Du finder alt fra store fine hoteller til små primitive bambushytter i vandkanten.

Lovina er generelt kendt for, at hotellerne er lidt mindre, men det er med til at gøre området hyggeligt. På denne del af Bali er der mere lokalstemning i forhold til andre turistområder på øen.

Du kan eventuelt skrive til hotellet og bede dem om at hente dig i lufthavnen, men har du brug for transport på Bali, så få et tilbud fra dansk rejsebureau her.

Ønsker du en rejse med fly, hoteller og transport inkluderet, så laver vi meget gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din rejse – se mere her.

Herunder anbefaler vi en række gode hoteller som vi selv har besøgt og dermed kan stå inde for.

Vi lægger ud med et af vores yndlingshoteller i Lovina, der i øvrigt er meget billigt og ligger på stranden i gåafstand til byen.

Frangipani Beach Hotel – billigt hotel på stranden i Lovina

hotel lovinaFrangipani er et charmerende og meget intimt hotel, der ligger lige ned til stranden. Hotellet har kun otte værelser, en mindre swimmingpool og en hyggelig restaurant, hvor du kan spise aftensmad med udsigt over havet.

Det er et sted for dig, der gerne vil bo på et roligt hotel med en familiær atmosfære. Personalet er søde og supervenlige.

Da der kun er otte værelser, og det er et populært hotel i Lovina til en god pris, så anbefaler vi, at du booker Frangipani i god tid inden din rejse – det bliver normalt hurtigt udsolgt.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.


The Lovina – fantastisk godt luksushotel ved stranden

the lovina hotel
En af hotellets pools ligger lige ved stranden, så man har havudsigt fra liggestolen.

I en noget anden boldgade finder vi The Lovina, der også ligger helt ned til stranden, men til gengæld også byder på noget mere luksuriøse omgivelser. Hvis du leder efter et virkelig godt hotel i Lovina og ikke har noget imod at bo et lidt større sted, så er dette vores klare anbefaling.

The Lovina har to swimmingpools og mange forskellige værelsestyper, hvor du bl.a. kan vælge villa med egen privat pool lige ned til stranden. Generelt er det et sted, hvor det hele bare fungerer.

Som nævnt er det et stort hotel, hvor der er 133 værelser og mange faciliteter som f.eks. spa og børneklub.

Hvis budgettet er til det, så kan vi virkelig anbefale The Lovina. Husk at se flere billeder af stedet på linket herunder – det er i sandhed et imponerende hotelområde.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.


Pandawa Village – grønt, godt klassisk Bali hotel

pandawa lovina
Swimmingpool i fede, grønne omgivelser på dette hotel i Lovina.

Også Pandawa Village er et mindre hotel – her er kun fem værelser! Her bor du i naturskønne omgivelser ca. fem minutters gang til stranden.

Hotellet vil være perfekt til den romantiske parferie, der ikke behøver foregå i vild luksus. Pandawa Village består af mindre hyggelige bungalows og et fint poolområde.

På værelserne finder du bl.a. tv, minibar, safetybox, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Her på Traveleast synes vi rigtigt godt om hotellet, og det er helt forståeligt, at det scorer topkarakter på både Tripadvisor og hotels.com.

Det er et overraskende billigt hotel, hvor du har mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Af andre hoteller i Lovina området kan vi anbefale følgende (klik på hotellets navn og se mere):


Ellers vil vi blot ønske dig en rigtig god rejse til Lovina og Bali. Husk, at vi altid sidder klar til at lave et gratis rejseforslag til dig – se mere her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.