For mange står en rejse til Maldiverne højt på ønskelisten. Øriget i Det Indiske Ocean er et ægte tropeparadis med de mest perfekte strande. Tænk kridhvidt sand og det mest krystalklare vand, I kan tænke jer.

Læs mere her i vores Maldiverne guide, hvor vi også præsenterer otte lækre hoteller, som vi selv har besøgt!

På en rejse til Maldiverne lander I i lufthavnen i Male. Herfra skal I sejle eller flyve til jeres hotel, og her det værd at være opmærksom. Vælger I at bo på en ø, som I skal flyve til, så er det forholdsvis dyrt, mens en rejse til Maldiverne bliver væsentlig billigere, hvis I kan tage en speedbåd.

En transfer med vandflyver koster typisk mellem 500 og 600 USD, mens prisen på en speedbåd ligger på 100-150 USD. Der kan altså være rigtig mange at spare på jeres rejse til Maldiverne, hvis I vælger at bo på en ø, som I kan sejle til.

Selvfølgelig er det en oplevelse at tage vandflyveren, men I har mulighed for at booke en udflugt med vandflyver, når I er på øen.

Maldiverne er kendt for én ø, ét hotel. Det giver en følelse af at lege Robinson Crusoe på sin helt egen bountyø.

Dykning og snorkling er populært med gode muligheder for at spotte f.eks. hvalhajer og djævlerokker alt efter sæson. I kan også prøve vandsport eller tage en sejltur ud i det fantastiske øhav.

De fleste hoteller tilbyder også en udflugt til hovedbyen Male, der ligger på tre små øer. Byen er temmelig kompakt uden de store seværdigheder, men her er selvfølgelig lokalliv og en helt anden atmosfære end på øerne.

Maldiverne er fantastiske strande

Her på Traveleast har vi været rigtig mange steder i verden. Også steder med fantastiske strande, men intet slår Maldiverne! Her er strandene ganske enkelt sublime, og hver gang vi kommer derned bliver vi lige overraskede over, hvor perfekte de er.

Der ser ud præcis som på billederne. Ingen filtre eller Photoshop – Maldivernes strande er bare fantastiske!

På Maldiverne er det værd at være opmærksom på de restriktive påklædningsregler – det gælder også på strandene.

På de private øer er bikini tilladt, men generelt er det no-go. Dog er det som regel tilladt at iføre sig badetøj på strandområderne ud for hotellerne på f.eks. Maafushi.

Maafushi

Maafushi er en lidt større ø ca. halvanden times sejltur fra Male. Her bor også lokale, og øen er en lidt billigere løsning, hvis din rejse til Maldiverne ikke skal springe budgettet.

Hotellerne er generelt af lavere standard, men absolut dejlige. I har mulighed for at opleve lidt lokalliv og gå ud at spise i byen.

Maafushi tilbyder de samme udflugtsmuligheder som de private øer. Selvom I måske ikke har råd til at bo luksuriøst, så er det stadig muligt at besøge de små paradisøer.

I kan tage på en speedbådtur ud til en af de lækre øer, hvor du betaler et gebyr for at benytte stranden.

Alkohol er forbudt på de lokale øer, men om eftermiddagen kan I blive sejlet ud til nogle både ud for kysten, hvor I kan nyde en sundowner.

Se vores favorithoteller på Maafushi længere nede i vores Maldiverne guide.

Hotel på Maldiverne – én ø, ét hotel

Jo, Maldiverne er dyrt, men til gengæld er der ikke noget sted i verden, som er magen til. Dyrest er det generelt at bo på de øer, der kun har ét hotel.

Her ligger som regel 4- og 5-stjernede hoteller, hvor I har mulighed for at tilvælge pension eller all inclusive, som det passer jer.

Det er værd at bemærke, at alkohol er inkluderet i all inclusive, så hvis I godt kan lide en drinks eller to i løbet af dagen, så kan kan det mange gange godt betale sig.

Måske rynker I på næsen over all inclusive, men vi taler om mad af høj kvalitet – I kan glemme alt om tarvelige turisthoteller i Sydeuropa.

En anden ting I skal overveje, når I vælger ø og hotel er hvad ferien skal indeholde. Nogle øer har bølgebrydere, der skaber de lækreste lavvandede laguner. Det betyder til gengæld, at der ikke er noget koralrev, så hvis I elsker at snorkle direkte fra stranden, så vælg en ø uden bølgebrydere.

Flere af de hoteller vi præsenterer i vores Maldiverne guide har dog både laguner og husrev – perfekt, hvis I både er til verdensklassestrande og det spændende liv under havoverfladen. Vi starter med hoteller, der ligger på private øer – vi har prøvet dem alle!

Bandos Maldives – med mulighed for all inclusive

Er jeres rejse til Maldiverne en familieferie, så kan vi anbefale Bandos Maldives. Hotellet har nogle gode bungalows, og her er selvfølgelig både swimmingpool og børnepool.

I kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. poolvillaer og watervillaer. Værelserne har bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Bandos Maldives ligger på en af de øer, der har et rev ud for kysten. Det bliver forholdsvis hurtigt dybt, men til gengæld kan I snorkle på revet.

Rundt om øen ligger indbydende laguner, og der er masser af skyggegivende buske og træer.

Hotellet har flere barer og restauranter. I kan også vælge all inclusive, hvor der i buffeten er et stort udvalg – også til de mindste.

Se flere billeder og aktuelle priser på Bandos Maldives


Paradise Island Resort & Spa – watervillaer til en god pris

Velkommen til paradis. Her finder I de lækreste strande med kridhvidt sand. Selvom hotellet har næsten 300 værelser, så kan I sagtens finde øde strandområder, hvor I er de eneste, som sætter fodspor i sandet.

Paradise Island Resort har seks forskellige værelsestyper, og det er et af de billigste steder at bo i watervilla.

På værelserne er der bl.a. tv, elkedel, minibar og gratis wifi. Nogle værelser har også jacuzzi og egen pool.

Hotellet tilbyder en lang række faciliteter som spa, børnepool, swimmingpool, flere barer og hele fem restauranter.

Paradise Island Resort ligger på en ø med bølgebrydere – det giver lækre lavvandede laguner – ren bounty!

Se flere billeder og aktuelle priser på Paradise Island Resort & Spa


Fihalhohi Island Resort – en af vores favoritter på Maldiverne

Fihalhohi Island Resort har vi selv brugt meget, når vi laver rejser til kunderne. Her er både bungalows og water villas.

Det er et sted, hvor I får meget for pengene, og især synes vi det er et godt sted for børnefamilierne, da der er mulighed for ekstraopredning på de fleste værelser.

Her er ingen swimmingpool, men til gengæld en strand, hvor der både er en lagune og et husrev ud for kysten.

Bemærk, at bungalows på selve øen ikke ligger beach front, men der fra alle værelser kun et stenkast til det turkisblå hav.

Se flere billeder og aktuelle priser på Fihalhohi Island Resort


Sun Siyam Olhuveli – både lagune og husrev

Også Olhuveli har vi brugt meget. Det er et dejligt 4-stjernet hotel, der ligger på en forholdsvis stor ø.

Her er mange faciliteter som spa, fitness, tennis og flere swimmingpools inklusiv børnepool. På Olhuveli er der også både en lagune med det klareste turkisblå vand og et husrev med mulighed for at snorkle.

Hotellet kører udelukkende all inclusive, men maden er god og I får generelt rigtig meget for pengene.

Olhuveli er et fedt sted med høj service – de billigste værelser ligger inde på øen, men I har også mulighed for at bo beach front eller i watervillaer.

Se flere billeder og aktuelle priser på Sun Siyam Olhuveli


Holiday Inn Kandooma – familievenligt i stilrent design

Holiday Inn Kandooma er perfekt til familieferien på Maldiverne. Her er masser af aktiviteter, og børnene har både legeplads, børneklub og lille vandland.

Til de voksne er der bl.a. spa, fitness, løberuter og masser af muligheder for vandsport. Hotellet har også swimmingpool og flere barer og restauranter.

I kan vælge mellem mange forskellige værelsestyper – fra standardværelse til watervillaer. Der er også familieværelser.

Holiday Inn hører ikke til de billigste hoteller på Maldiverne, men der er til gengæld garanti for masser af aktiviteter og sjove stunder med familien.

Se flere billeder og aktuelle priser på Holiday Inn Kandooma


Hotel på Maldiverne – Maafushi

Det var én ø, ét hotel. Nu til Maafushi, der som nævnt er en større ø, hvor der også bor lokale. Et billigere alternativ med flere rigtig gode hoteller. Her kommer vores favoritter:

Arena Beach Hotel – vores absolutte favorit på Maafushi

Helt klart vores favorithotel på Maafushi. Her bor I direkte på stranden. Arena Beach Hotel har 102 værelser, og I har mulighed for at få en flot havudsigt.

Alle værelser har tv, elkedel, safetybox, gratis wifi og premium sengetøj. Personalet er søde og arrangerer gerne udflugter for jer.

Stranden foran hotellet er privat, og her kan I slappe af i liggestolene og nyde en forfriskning i strandbaren.

Se flere billeder og aktuelle priser på Arena Beach Hotel


Kaani Beach Resort – ved stranden

Der er kun 50 meter til stranden fra det lille Kaani Beach Resort, der kun har 18 værelser, som alle har tv, minibar og gratis wifi. I har desuden mulighed for at få havudsigt.

Hotellet har bar/lounge, restaurant, tagterrasse og gratis brug af cykler. Kaani Beach Resort er et lille hyggeligt hotel, der er et rigtig godt sted at bo på Maafushi.

Se flere billeder og aktuelle priser på Kaani Beach Resort


Kaani Village & Spa – mindre hotel på Maafushi

Kaani Village & Spa har samme ejer som Kaani Beach Resort. Her er 150 meter til stranden, men hotellet har også en lille swimmingpool.

På værelserne finder I tv, køleskab, elkedel og gratis wifi. Kaani Village & Spa tilbyder desuden spa, sauna, bar/lounge og restaurant.

Se flere billeder og aktuelle priser på Kaani Village & Spa


Vi håber du kunne bruge vores Maldiverne guide og vores anbefaling af hoteller. Inden I rejser er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning til Maldiverne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.