På den sydlige spids af Bali finder vi Nusa Dua (og Tanjung Benoa), der er et populært ferieområde. Det er der mange gode grunde til – i denne rejseguide til Nusa Dua kigger vi nærmere på, hvorfor så mange rejsende vælger at holde ferie her. Vi anbefaler også en række gode hoteller som vi selv har besøgt.

Familievenligt ferieområde uden overbefolkning

Nusa Dua og Tanjung Benoa ligger ret tæt på de meget populære ferieområder Kuta og Sanur. De to sidstnævnte er nogle af de bedste kendte områder på hele Bali og derfor er der bare mange turister.

Når man rejser til Nusa Dua er det lidt anderledes og mere roligt, hvorfor vi også i særdeleshed anbefaler familier med børn, der rejser til Bali, at besøge Nusa Dua.

Det er også et glimrende ferieområde, hvis man rejser til Bali og ikke har lyst til at bruge for meget tid på transport – Nusa Dua er nemlig beliggende lige syd for øens internationale lufthavn.

Strande mellem Tanjung Benoa og Nusa Dua

Der er en kyststrækning, der går mellem Benoa og Nusa Dua, hvor de fleste af ferieområdets hoteller er beliggende. Mange af stederne er holdt i den klassiske, flotte balinesiske byggestil som vi så godt kan lide – der er mange rigtig gode hoteller, der er perfekte til familier med børn.

Langs kysten ligger der også masser af fremragende restauranter og der er alle de her klassiske vandsports-aktiviteter, så der er altså ikke fuldkommen dødt. Det er bare lidt mindre ungdommeligt end i de nærliggende områder på Bali (læs rejseguides til alle anbefalede ferieområder på Bali her).

Hotellerne vi anbefaler ligger både i Nusa Dua og Benoa, men da områderne nærmeste flyder sammen gør det ikke så meget hvor I lige vælger at bosætte jer. Det vigtigste er nok at finde et godt hotel.

Hoteller i Nusa Dua og Tanjung Benoa på Bali

Herunder vil vi anbefale en række gode hoteller i Nusa Dua og Benoa som vi har besøgt på vores egne rejser til Bali. Hotellerne lever dermed op til vore krav og vi ved, at der holdes en høj standard på de givne steder.

Priserne vi herunder skriver er de ‘standard-priser’ som bliver opgivet på booking-siden. Priser på hoteller er dog dynamiske og kan derfor variere alt efter sæson. For at få en aktuel pris skal du derfor klikke dig ind på linket og indtaste dine rejsedatoer, så får du en opdateret pris og kan også booke det givne hotel i Nusa Dua eller Benoa på Bali.

Vi lægger ud med et rigtig godt hotel i Benoa.

Novotel Bali Benoa – fremragende familiehotel

novotel benoa bali
Hotellet set fra luften.

Novotel er en meget kendt hotelkæde, der har hoteller over hele verden. Deres hoteller er generelt kendte for at være meget børnevenligt og det er hotellet i Benoa i den grad også.

Det er et hotel med et meget lækkert pool-område og rigtig fine værelser. Der er strand nær ved hotellet, men det er ikke Balis bedste strandområde, da høj- og lavvande spiller en del ind her.

Det er dog også den eneste umiddelbare ulempe ved Novotel Bali Benoa, der ganske enkelt bare er et virkelig godt hotel, der da også får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Nu nævner vi godt nok hotellet som et familievenligt sted, men vi ser heller ingen hindring for at par kan booke sig ind på stedet – det er ganske enkelt bare et glimrende hotel med gode faciliteter.

Novotel Benoa Bali har tre udendørs swimmingpools, 187 værelser, gratis børneklub og tre forskellige restauranter. Så det er et stort hotel med masser af plads.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Novotel Bali Benoa er ca 617 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Grand Mirage – hotel ved stranden i Nusa Dua

nusa dua hotel
Endnu et børnevenligt hotel i Nusa Dua på Bali.

Igen et virkelig godt og meget stort hotel på Bali. Det er således ikke et lille, intimt familiedrevet hotel som man kan finde andre steder på Bali (f.eks. vrimler det med den slags i Ubud), men til gengæld et rigtig stort hotel, hvor det hele sådan set bare ‘spiller’.

Vi nævner det blot lige, da Grand Mirage altså er et virkelig stort hotel – og det er også et virkelig godt hotel.

Hotellet er beliggende lidt på en spids lige ned til stranden, så der faktisk er strand nærmest hele vejen rundt om hotellet. Igen er det et meget børnevenligt hotel, hvor der er masser af aktiviteter for familiens yngste.

Det er faktisk lidt svært at beskrive netop dette hotel, da det er så stort og har plads til så mange aktiviteter. Her er bl.a. otte restauranter, tre udendørs swimmingpools, to tennisbaner, spa og liggestole på stranden.

Vi anbefaler, at du lige klikker dig ind og ser billederne på linket herunder – det er et specielt hotel, der uden tvivl vil være populært blandt børnene i familien.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Grand Mirage er ca 694 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Ibis Styles Benoa – billigt og godt hotel

ibis benoa hotel
Et godt, billigt hotel i Nusa Dua – både for par og familier med børn.

Ibis er en af de her verdensomspændende hotelkæder, hvor man kan være sikker på, at prisen er god og hotellet i en ordentlig standard.

Derfor anbefaler vi tit Ibis hoteller på rejser i Asien (vi anbefaler bl.a. en del på der mere kendte turistområder i Thailand), når vi vil anbefale et billigt hotel i et populært ferieområde.

Ibis Styles Benoa på Bali ligner mange andre Ibis-hoteller i indretning og er et ganske godt hotel til billige priser. Hotellet har et overraskende stort og hyggeligt pool-område, men ligger desuden også kun 3 minutters gang fra stranden.

Glimrende beliggenhed, billige familieværelser med køjeseng og generelt et hotel, hvor man får meget for pengene.

Prisen for en overnatning på Ibis Styles Benoa for 2 personer er ca 218 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Holiday Inn Benoa – det perfekte familiehotel?

bali familiehotelVi tager lige endnu en hotelkæde på Bali; Holiday Inn Benoa ligger lige ned til stranden, hvor pool-området ligger parallelt, så man har havudsigt fra hotellets swimmingpool.

Hotellet henvender sig i den grad til børnefamilier og har glimrende familieværelser. Så dette er ikke lige hotellet vi anbefaler til jer, der rejser til Bali som par eller venner – det er altså et familiehotel for dem med børn.

Hotellet er holdt i en rigtig fed byggestil og vi kan sådan set ikke finde på noget negativt at fortælle om dette hotel, der i øvrigt har en score på 9 ud af 10 stjerner på Hotels.com. Så det er altså et virkelig godt hotel i Nusa Dua området på Bali.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Holiday Inn Benoa er ca 595 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Vi håber, at du kunne bruge denne rejseguide til Nusa Dua/Benoa på det sydlige Bali. Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med din rejse til Bali er du mere end velkommen til at skrive en kommentar herunder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.