På den sydlige spids af Bali ligger Nusa Dua (og Tanjung Benoa), der er et populært ferieområde. Det er der mange gode grunde til – i denne rejseguide til Nusa Dua kigger vi nærmere på, hvorfor så mange rejsende vælger at holde ferie her. Vi anbefaler også en række gode hoteller som vi selv har besøgt.

Familievenligt ferieområde i rolige omgivelser

Nusa Dua og Tanjung Benoa ligger tæt på de meget populære ferieområder Kuta og Sanur. Det er travle byer med mange turister og her er Nusa Dua lidt anderledes og langt mere rolig.

Af samme grund anbefaler vi også børnefamilier at vælge Nusa Dua, hvis de rejser til Bali og vil have mange faciliteter inden for rækkevidde. Hotellerne er generelt af en vis størrelse og området kan godt minde om det vi kender fra f.eks. Sydeuropa.

Det er også et glimrende ferieområde, hvis man rejser til Bali og ikke har lyst til at bruge for meget tid på transport – Nusa Dua ligger nemlig lige syd for øens internationale lufthavn.

Strande mellem Tanjung Benoa og Nusa Dua

De fleste af områdets hoteller ligger langs kysten mellem Benoa og Nusa Dua. Mange af stederne er holdt i den klassiske og flotte balinesiske byggestil som vi så godt kan lide, og som nævnt er der mange rigtig gode hoteller, som er perfekte til familier med børn.

Langs kysten ligger der også en lang række fremragende restauranter, og der mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Nusa Dua er er altså ikke fuldkommen død – det er bare lidt mindre ungdommeligt end mange andre ferieområder på Bali (læs rejseguides til alle anbefalede ferieområder på Bali her).

Hotellerne vi anbefaler ligger både i Nusa Dua og Benoa, men da områderne flyder sammen gør det ikke så meget, hvor I vælger at bo. Det vigtigste er nok at finde et godt hotel, der passer til jeres budget og præferencer.

Hoteller i Nusa Dua og Tanjung Benoa på Bali

Herunder vil vi anbefale en række gode hoteller i Nusa Dua og Benoa som vi har besøgt på vores egne rejser til Bali. Hotellerne lever dermed op til vore krav, og vi ved, at der holdes en høj standard.

Priserne vi herunder skriver er de ‘standard-priser’ som bliver opgivet på bookingsiden. Priser på hoteller er dog dynamiske og kan derfor variere alt efter sæson. For at få en aktuel pris skal du derfor klikke dig ind på linket og indtaste dine rejsedatoer, så får du en opdateret pris på dit hotel i Nusa Dua eller Benoa.

Vi lægger ud med et rigtig godt hotel i Benoa.

Novotel Bali Benoa – fremragende familiehotel

novotel benoa bali
Hotellet set fra luften.

Novotel er en meget kendt hotelkæde, der har hoteller over hele verden. Deres hoteller er generelt kendte for at være meget børnevenligt, og det er hotellet i Benoa i den grad også.

Det er et hotel med et meget lækkert poolområde og rigtig fine værelser. Der er strand tæt på hotellet, men det er ikke Balis bedste strandområde, da høj- og lavvande er meget markant.

Det er dog også den eneste umiddelbare ulempe ved Novotel Bali Benoa, der ganske enkelt bare er et virkelig godt hotel, som også får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster.

Nu nævner vi godt nok hotellet som et familievenligt sted, men alle andre vil uden tvivl også føle sig hjemme – det er ganske enkelt bare et glimrende hotel med gode faciliteter.

Novotel Benoa Bali har tre udendørs swimmingpools, 187 værelser, gratis børneklub og tre forskellige restauranter. Så det er et stort hotel med masser af plads.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.


Grand Mirage – hotel ved stranden i Nusa Dua

nusa dua hotel
Endnu et børnevenligt hotel i Nusa Dua på Bali.

Igen et virkelig godt og meget stort hotel på Bali. Hotellet ligger på en spids lige ned til stranden, der næsten omringer hotellet. Grand Mirage er et meget børnevenligt hotel, hvor der er masser af aktiviteter for familiens yngste.

Det er faktisk lidt svært at beskrive netop dette hotel, da det er så stort og har plads til så mange aktiviteter. Her er bl.a. otte restauranter, tre udendørs swimmingpools, to tennisbaner, spa og liggestole på stranden.

Vi anbefaler, at du lige klikker dig ind og ser billederne på linket herunder – det er et specielt hotel, der uden tvivl vil være populært blandt børnene i familien.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.


Ibis Styles Benoa – billigt og godt hotel

ibis benoa hotel
Et godt, billigt hotel i Nusa Dua – både for par og familier med børn.

Ibis er en af de her verdensomspændende hotelkæder, hvor man kan være sikker på at prisen er god og hotellet i en ordentlig standard.

Derfor anbefaler vi tit Ibis-hoteller i Asien (vi anbefaler bl.a. en del på der mere kendte turistområder i Thailand), når vi bliver spurgt om et godt og billigt hotel.

Ibis Styles Benoa på Bali har et overraskende stort og hyggeligt poolområde, men der er kun tre minutters gang til stranden.

Beliggenheden er glimrende og især familieværelserne med køjeseng fås til en god pris.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.


Holiday Inn Benoa – det perfekte familiehotel?

bali familiehotelVi tager lige endnu en hotelkæde på Bali; Holiday Inn Benoa ligger lige ned til stranden, hvor poolområdet ligger parallelt, så man har havudsigt fra hotellets swimmingpool.

Hotellet henvender sig i den grad til børnefamilier og har glimrende familieværelser. Holiday Inn er holdt i en rigtig fed byggestil og vi kan sådan set ikke finde på noget negativt at fortælle om hotellet, der i øvrigt har en score på 9 ud af 10 stjerner på Hotels.com. Så det er altså et virkelig godt hotel i Nusa Dua på Bali.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her


Vi håber, at du kunne bruge vores hotelforslag til Nusa Dua/Benoa på det sydlige Bali. Husk, at du her på siden kan få et gratis og uforpligtende rejseforslag til Bali, og via vores samarbejdspartner kan du også få tilbud på transport – f.eks. lufthavnstransfer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.