På den sydlige spids af Bali ligger Nusa Dua og Tanjung Benoa, der er to populære feriesteder som især børnefamilierne holder af.

Læs mere om området her, hvor vi også anbefaler en række gode hoteller, som vi selv har besøgt.

Familievenligt ferieområde i rolige omgivelser

Nusa Dua og Tanjung Benoa ligger tæt på de meget populære ferieområder Kuta og Sanur. Det er travle byer med mange turister, og her er Nusa Dua lidt anderledes og langt mere rolig.

Af samme grund anbefaler vi også børnefamilier at vælge Nusa Dua, hvis de rejser til Bali og vil have en lang række faciliteter inden for rækkevidde. Hotellerne er generelt store, og området kan godt minde om det, vi kender fra f.eks. Sydeuropa.

Det er også et glimrende ferieområde, hvis du rejser til Bali og ikke har lyst til at bruge for meget tid på transport – Nusa Dua ligger nemlig lige syd for øens lufthavn.

Tanjung Benoa og Nusa Dua

De fleste af områdets hoteller ligger langs kysten mellem Benoa og Nusa Dua. Mange af stederne er holdt i den klassiske og flotte balinesiske byggestil, og som nævnt er der mange rigtig gode hoteller, som er perfekte til børnefamilierne.

Langs kysten ligger der også en lang række fremragende restauranter, ligesom der er mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter.

Andre aktiviteter kunne f.eks. være at tage båden til Serangan Island for at se skildpaddecentret, snuppe en runde golf eller nyde en kop afternoon tea på St. Regis Hotel.

Hoteller i Nusa Dua og Tanjung Benoa på Bali

Hotellerne vi anbefaler ligger både i Nusa Dua og Benoa, men da områderne flyder sammen gør det ikke så meget, hvor I vælger at bo. Det vigtigste er at finde et godt hotel, der passer til jeres budget og præferencer – det kunne f.eks. være et af disse:

Novotel Bali Benoa – fremragende familiehotel

Novotel er en stor kæde, der har hoteller over hele verden. Generelt er hotellerne meget børnevenlige, og det gælder absolut også resortet i Benoa.

Her får du et hotel, der har et enormt og superlækkert poolområde. Andre faciliteter tæller bl.a. spa, bar/lounge, børneklub, fitness, legeplads og tre restauranter. Der er strand ved hotellet, men det er ikke Balis bedste, da høj- og lavvande er meget markant.

Du kan vælge mellem en lang række værelsestyper – bl.a. familieværelser. På alle værelser er der elkedel, køleskab, pengeskab, stort tv, gratis wifi og møbleret terrasse.

Selvom Novotel Bali Benoa et familievenligt sted, så vil alle andre bestemt også føle sig hjemme – det er et dejligt hotel med gode faciliteter.

Se flere billeder og aktuelle priser på Novotel Bali Benoa


Grand Mirage – hotel ved stranden i Nusa Dua

Så skal vi til det kæmpestore Grand Mirage, der har spa, tennisbaner, otte restauranter, tre udendørs swimmingpools og liggestole på stranden.

Du kan vælge mellem 12 forskellige værelsetyper – f.eks. studios, lejligheder og almindelige værelser. Uanset type, så har de bl.a. tv, minibar, pudemenu, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Også her vil børnene føle sig hjemme. De har bl.a. legeplads, egen pool og gratis børneklub.

Grand Mirage ligger på en spids lige ned til stranden, der næsten omringer hotellet. Morgenmad er ofte inkluderet i prisen.

Se flere billeder og aktuelle priser på Grand Mirage


Ibis Styles Benoa – godt og billigt hotel

Ibis er en verdensomspændende hotelkæde, hvor man kan være sikker på at prisen er god og hotellet i en ordentlig standard.

Af samme grund anbefaler vi ofte Ibis i Asien, når vi bliver spurgt om et godt og billigt hotel.

Ibis Styles Benoa på Bali har et stort og hyggeligt poolområde, men der er kun tre minutters gang til stranden. Andre faciliteter er spa, fitness og børnepool.

Beliggenheden er glimrende og især familieværelserne med køjeseng fås til en god pris. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter til Balis mange aktiviteter.

Hotellet skal vælges for sin beliggenhed og det lave prisniveau – ønsker du luksus, så er det ikke her, du skal bo.

Se flere billeder og aktuelle priser på Ibis Styles Benoa


Holiday Inn Benoa – det perfekte familiehotel?

Vi tager lige endnu en hotelkæde på Bali; Holiday Inn Benoa ligger lige ned til stranden med det lækre poolområde bagved.

Hotellet henvender sig i den grad til børnefamilier og har glimrende familieværelser. Der er et hav af andre værelsestyper at vælge mellem. F.eks. med havudsigt og adgang til pool.

Alle værelser har tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi, møbleret terrasse og mulighed for at lave te/kaffe.

Holiday Inn har en læng række faciliteter som spa, fitness, restaurant og flere barer. De mindste har børnepool, legeplads, vandrutsjebane og egen klub.

Der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet og hotellet tilbyder desuden lufthavnstransfer.

Se flere billeder og aktuelle priser på Holiday Inn Benoa

Det var vores forslag til hoteller i Nusa Dua. Faldt ingen af dem i din smag, så har byen selvfølgelig mange andre rigtig gode overnatningssteder. Dem kan du finde på f.eks. hotels.com, der som regel har de laveste priser.

Fakta og rejseinformation

Bedste rejsetidspunkt: Bali skal besøges fra maj til september. Sommermånederne er mest solrige og får mindst nedbør. Bali er også et godt valg til f.eks. efterårsferien.

Nærmeste lufthavn: Lufthavnen på Bali ligger på den sydlige del af øen og hedder Ngurah Rai (Kode: DPS). Når du skal søge efter flybilletter, så indtast Denpasar. Transport Fra lufthavnen til dit hotel kan du booke her på siden – se mere her. Alternativt kan dit hotel/guesthouse højst sandsynligt sørge for lufthavnstransfer.

Penge: Møntfoden på Bali hedder rupiah. Ved alle turistområder finder du kontantautomater, der har engelsk menu og som er nemme at bruge. På hoteller og mange restauranter kan du bruge kreditkort som f.eks. Visa og Mastercard.

Sprog: Selvom bahasa er det officielle sprog i Indonesien, så taler de fleste balinesisk til hinanden. I turistområderne taler mange et forståeligt engelsk.

Religion: På Bali praktiseres en form for hinduisme med en lang række guder. Vil du besøge templer og hellige steder, så medbring en sarong eller lange bukser. Nogle steder er sarong obligatorisk – også for herrerne.

EL: Vi har aldrig været ude for at skulle bruge adapter på vores rejser til Bali – vil du være på den sikre side, så klik ind hos Rejsegear, der har masser af udstyr til rejsen.

Vaccination: Måske skal du have vaccinationer til din rejse – se anbefalinger hos Statens Seruminstitut.

Mere information: Husk at tjekke den seneste rejsevejledning fra Udenrigsministeriet inden du rejser. Her kan du også downloade ministeriets app rejseklar og læse om indrejseregler. Du kan finde mere inspiration på Balis officielle turistside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.