Om os

Traveleast.dk er en rejseguide til dig, der gerne selv vil sammensætte drømmerejsen til Asien. Her forsøger vi at hjælpe danskere med at finde ud af alt fra flybilletter til hoteller, seværdigheder og udflugter i populære rejselande østpå.

Målet er at skabe Danmarks bedste rejseguide til de populære asiatiske rejsemål. På Traveleast.dk kan du blive inspireret til at sammensætte din egen rundrejse i f.eks. altid populære Thailand og lære, hvordan du selv kan booke hele din tur og dermed spare penge på fordyrende mellemled.

Hvem er vi?

Herunder har vi hver skrevet en kort introduktion, så du kan lære os lidt bedre at kende.

Ricko Bastegaard

Ricko Bastegaard
Ricko i Horton Plains Nationalpark på Sri Lanka.

Jeg har nok altid haft en passion for at rejse, og for at finde de mange spændende steder og oplevelser, som blot venter på os ude i verden.

Siden 1998 har jeg rejst rundt i verden og i 2010 fik jeg ideen til at starte mit eget firma med rejserådgivning. Jeg elsker at formidle min viden og erfaring, så andre også kan få del i verdens muligheder – med de gode råd på hånden.

I dag driver jeg et rejsebureau, hvor vi laver individuelle skræddersyede rundrejser i Østen. Personligt rejser jeg rundt i Østen 5-6 gange om året og igennem de sidste 7-8 år har jeg set over 1000 hoteller i lande som Thailand, Vietnam og Indonesien m.m.. Jeg har sammensat ture og udflugter, som undgår turistfælderne og i stedet skaber helt unikke oplevelser på helt unikke steder.

Mine erfaringer og min viden formidler jeg videre her på Traveleast.dk og siden her bliver på den måde et univers af de bedste rejsetips og anbefalinger til en rejse til Østen

Kristoffer Føns

kristoffer føns thailand
Kristoffer i Thailand – på bådtur fra Railay

Siden 2013 har jeg arbejdet med at formidle mine yndlingsrejsemål online via rejsebloggen Rejsekris.dk.

I begyndelsen var rejsebloggen udelukkende et sideprojekt i mit firma, hvor jeg arbejdede som online marketing konsulent, men med tiden voksede Rejsekris sig større og jeg arbejder nu udelukkende som rejsekonsulent & blogger.

Mit fokus har tidligere været rettet udelukkende mod rejsemål i Europa (i særdeleshed Storbritannien), men en 30 dages rundrejse i Thailand åbnede mine øjne for, hvor meget der er at opleve, når man får booket flybilletten og rejser østpå.

Nu arrangerer jeg både skoleture til London, blogger om de bedste pubber i Edinburgh på Storbritannien.dk og skriver om de bedste strande i Thailand her på Traveleast.dk.