Gratis og uforpligtende rejseforslag fra Unique Travel

I samarbejde med Unique Travel giver vi dig her muligheden for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din drømmerejse til Asien. 

unique travel anmeldelser

Føler du stadig (efter at have læst vores rejseguides), at det er uoverskueligt at skulle planlægge din egen rundrejse, så kan du blive kontaktet af Unique Travel som gerne hjælper!

Med Unique Travel tager I en snak omkring jeres ønsker til rejsen og herudfra sammensætter de et skræddersyet rejseforslag til jer.

Unique Travel er et rejseselskab med speciale i individuelle rejser i Østen og alt rådgivning gives ud fra personlig erfaring og kendskab til destinationerne. Rejser du med børn er der god hjælp at finde for børnefamilier.

Unique Travel tager et servicegebyr på 600 kr. pr. person (halv pris for børn u. 12 år) for at sammensætte rejsen, såfremt I accepterer tilbuddet.

Få et tilbud på drømmerejsen

Hvem er Unique Travel?

Unique Travel er et rejsebureau med speciale i skræddersyede drømmerejser til Asien. Rejsebureauet har i mange år sendt flere tusinde danskere afsted til populære rejselande som Thailand, Sri Lanka og Malaysia.

Med et stærkt team af lokale rejseagenter i Asien kan Unique Travel skræddersy din rejse præcis efter dine ønsker – og det er ofte til en langt lavere pris end hvis du bookede rejsen hos et ‘traditionelt’ rejsebureau.

Det fungerer således, at Unique Travel kommer med et rejseforslag udarbejdet efter dine ønsker. Hvis du har ønsker til rettelser snakker I om disse og når du er helt tilfreds med din rejseplan sørger Unique Travel for at booke hoteller, udflugter og transfers til din rejse i samarbejde med deres lokale rejseagenter.

Unique Travel har en fast pris for denne service, der er 600 kr for voksne og 300 kr for børn. Det er dog, som nævnt, helt gratis og uforpligtende at benytte formularen herover og få et forslag til din drømmerejse.

Se et eksempel på en rejseplan her.

Hvad siger kunderne?

Unique Travel har en trustscore på 9.6 ud af 10 på Trustpilot. Herunder har vi samlet en række udtalelser fra tidligere kunder, der har fået skræddersyet deres rejse til Asien af Unique Travel:

Unique Travel er stiftet i 2010 af ægteparret Ricko og Tilde Bastegaard. Ricko udgør også den ene halvdel af Traveleast.dk – du kan læse mere om os her.