Sanur på Bali er et af øens mest populære ferieområder – det er der mange gode grunde til og i denne rejseguide til Sanur kommer vi ind på flere af dem mens vi også anbefaler en række gode hoteller som vi selv har besøgt.

Rejser til Sanur på Bali

Sanur er, sammen med Kuta og måske Ubud, et af de største turistområder på Bali, men det er ikke på samme måde et turist-helvede som f.eks. Phuket i Thailand er.

Der ligger nogen meget fine hoteller, gode restauranter og så er stranden også ganske fin – det er jo notorisk ikke strandene man rejser til Bali for, men stranden i Sanur kan velsagtens sammenlignes lidt med en god italiensk strand.

Sanur er et hyggeligt ferieområde

Det er et hyggeligt område, hvor der er mulighed for at gå ud at spise om aftenen, shoppe lidt i lokale butikker og hygge sig. I modsætning til nærliggende Kuta, så er der ikke ligeså meget fart på og ‘bling-bling’ stemning i Sanur, så det er mere hyggeligt at gå rundt i Sanur om aftenen.

Stranden i Sanur er ca 7 km lang, så det er et relativt stort ferieområde, mange restauranter, hoteller og butikker. Så Sanur er faktisk et ganske glimrende område at holde ferie nogen dage på en rundrejse på Bali.

Slut rejsen til Bali i Sanur

Området kan være et godt sted enten at starte eller slutte sin rundrejse på Bali, da Sanur er beliggende ganske tæt på lufthavnen på Bali – f.eks. i forhold til områder som Lovina, Amed og i særdeleshed Gili-øerne, hvor man relativt nemt kan blive forsinket og dermed misse sit fly. Dér giver det god mening lige at tage en eller to overnatninger i Sanur.

Vi anbefaler i særlig grad Sanur til familier med børn, hvor et par måske hellere vil bo i Kuta, hvor der ganske enkelt ‘sker’ lidt mere. Herunder anbefaler vi en række gode hoteller i Sanur, der også er gode til familier som rejser til Bali med børn.

Hoteller i Sanur – Vores anbefalinger

På linjerne herunder anbefaler vi nogle af de hoteller i Sanur vi selv har besøgt og godt kunne lide. Som tidligere nævnt er der rigtig mange hoteller i Sanur, vi anbefaler flere gode steder at bo i forskellige prisklasser.

De opgivne priser herunder skal ses som ‘cirka-priser’, da prisen på hoteller generelt er dynamisk og svinger efter udbud/efterspørgsel. For at få en aktuel pris på et givent hotel kan du klikke dig videre ind på booking-siden og indtaste dine rejsedatoer.

Vi lægger ud med et godt og billigt hotel i Sanur.

Taksu Sanur – god & billig overnatning

sanur hotel
Et rigtig fint og billigt hotel på Bali.

Taksu Sanur er et rigtig billigt, men godt hotel i Sanur, der ligger ca 5 minutters gang fra stranden. Det er generelt et rigtig hyggeligt hotel, der er bygget i en flot stil og så er det også relativt nyt, så alt fremstår meget pænt.

Her er både almindelige værelser og specielle familieværelser til familier, der rejser med børn. Pool-området er ligesom resten af hotellet meget hyggeligt, så hvis man ikke vil gå den korte tur ned til stranden kan man sagtens dase ved hotellets swimmingpool i nogen timer.

Taksu Sanur har tilknyttet sin egen bager, så man kan stille den lille sult med lækkert bagværk i løbet af dagen eller hvis man vil have lidt forsyninger med på en udflugt.

Helt klart det bedste hotel i Sanur, hvis vi kigger i den billige ende, så et hotel vi anbefaler til dig, der rejser til Bali på budget og gerne vil bo billigt, men godt i Sanur. Hotellet har en score på 8,6 ud af 10, så det er et populært hotel blandt tidligere gæster.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Taksu Sanur er ca 396 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Tamukami Hotel – charmerende lille hotel ved stranden

tamukami hotel sanur
Hyggeligt pool-område.

Det næste hotel på vores liste er Tamukami Hotel, der ligger meget tæt på stranden (lige på den anden side af en vej). Det er et mindre, familiedrevet hotel, så det er et lidt mindre hotel end det førnævnte og måske et mere intimt hotel.

Det er egentlig også charmen ved Tamukami, som har den her klassiske balinesiske hotel-byggestil.

Pool-området er flot, værelserne er pæne og hotellet har naturligvis egen restaurant samt gratis wifi, så det er sådan set et rigtig godt hotel i Sanur, der også kan bookes til en fin pris.

Prisen for en overnatning på Tamukami for 2 personer er ca 398 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Griya Santrian – det bedste strand-hotel i Sanur?

strandhotel sanur baliDette hotel er (måske) det bedste hotel i Sanur og et sted, hvor det er svært at pege fingre af noget negativt. Griya Santrian er beliggende lige ned til stranden, har tre swimmingpools, to restauranter og 128 værelser, hvor der er flere valgmuligheder.

Servicen på hotellet er eminent og stedets gæster er meget glade for at bo der. Santrian er generelt en hotel-kæde, der altid scorer topkarakterer på Tripadvisor, så naturligvis er deres hotel i Sanur da også helt i topklasse.

Det er et hotel du skal vælge, hvis du gerne vil bo på stranden og på et af de bedste hoteller i Sanur. Simpelthen.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Griya Santrian er ca 638 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her. 

Mercure Resort – stort, hyggeligt hotel

mercure resort sanurIgen et rigtig fint hotel, der ligger lige ned til stranden i Sanur. Mercure Resort er måske en anelse mere slidt end de førnævnte, men det er så til gengæld også billigere.

Det er et relativt stort hotel med 189 værelser, hvoraf man kan booke specielle familieværelser med plads til børnene. Der er flere swimmingpools med børnepool, gratis wifi og personalet er super flinke.

Et godt valg til prisen.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Mercure Resort er ca 466 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Sudamala Sanur – luksushotel i Sanur

sudamala sanurSudamala Sanur er nok en af vores absolutte favorithoteller i Sanur. Det er ikke beliggende lige ned til stranden, men dog meget tæt på (måske 1 minuts gang). Her på hotellet er stilen meget luksuriøs og balinesiske, hvor pool-området er virkelig godt.

Det er et hotel i Sanur for dig, der gerne vil bo på et luksushotel i balinesisk stil – måske dig, der rejser til Bali på bryllupsrejse eller bare gerne vil opgradere overnatningen lidt.

Der er et væld af forskellige værelsestyper, men vi anbefaler ikke umiddelbart dette hotel for børnefamilier.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Sudamala Sanur er ca 651 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her. 

Vi håber, at du kunne bruge denne rejseguide til Sanur og at du får en god tur til Bali. Hvis du har nogen spørgsmål om din rejse til Sanur eller Bali generelt, så er du naturligvis meget velkommen til at skrive en kommentar herunder.

Få også et hurtigt indtryk af Sanur i denne video fra Youtube:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.