Seminyak på Bali er et ferieområde, der ligger ca. 15 minutters kørsel fra pulserende Kuta. Seminyak er dog et mere roligt område end nabobyen, men fuldt udbygget som turiststed. Særligt blandt yngre ‘flashpackere’ er Seminyak blevet populær – det er et lidt hipt sted med flere gode beach clubs langs stranden.

Seminyak – et overblik

Mens Kuta og Sanur er mere fest- og familieorienterede, så er Seminyak et mere eksklusivt ferieområde. Her ligger en del 5-stjernede hoteller, luksuriøse private villaer med swimmingpools og mange rigtig gode og ofte dyre restauranter.

I Seminyak er det meget populært at surfe; Byen ligger lige nord for Kuta og har samme type strand og bølger. I modsætning til de børnevenlige strande ved Sanur og Nusa Dua, så er havet og kysten ved Seminyak lidt mere rå.

Seminyak er en hyggelig by – kan du slippe pool eller surfbræt, så kan dagen gå med yoga, en lækker massage eller et besøg på et af gallerierne.

Seminyak et rigtig godt sted at shoppe. Mange af de bedre lokale mærker har butik her, og de sælger bl.a. tøj, sko, taker og smykker. Her er også caféer som vi kender dem hjemmefra, men langt de fleste tilbringer hellere dagen på en af de lækre veach clubs som Seminyak er så kendt for. Se mere her:

Tre fede beach clubs i Seminyak

Ku De Ta

Toppen af poppen. Balis hippeste sted sætter standarden for øens øvrige beach clubs. Ku De Ta åbner allerede klokken otte om morgenen, og her kan du fornøje dig med brunch, mens du lader op til en dag i solens og musikkens tegn.

På Ku De Ta er der et væld af muligheder, stedet tiltrækker et internationalt publikum, der vil være, hvor det sker. Du kan nyde lækre drinks og cocktails, lytte til dygtige dj’s, der spiller den hotteste musik, se flotte modeshows og spise noget af Balis absolut bedste mad. Her er både fransk bistro og den mere lokale restaurant Mejekawi.

Vi skal selvfølgelig ikke glemme det store strandområde med solsenge og hygge eller loungeområdet, der udover topservice kan byde på flotte solnedgange.

Cocoon Beach Club

Cocoon Beach Club er et indbydende og lækkert sted, der har en pool i midten med bløde solsenge rundt om. Clubben ligger på hjørnet af Jalan Double Six – den populære strandgade, der er berømt for sine små intime steder, hvor de hippe lægger solen i seng med happy hour.

Coccons popularitet ved solnedgang betyder ikke, at her er tomt i løbet af dagen. Tværtimod. Tag kæresten eller vennerne med og snup en dukkert i poolen eller slap af i en af de store hvide solsenge eller i din helt egen cabana.

Restauranten er stor med plads til flere end 200 gæster. De romantiske sætter sig op på tagterrassen, hvor der er lidt mere privatliv. Også her satser man på middelhavskøkkenet, men det er helt i orden, når det er så gennemført som på Cocoon Beach Club.

Potato Head Beach Club

Potato Head Beach Club har hurtigt opnået status som en af de festligste steder i hippe Seminyak. Stedet ligger dør om dør med W Retreat, og de to steder har samme indgang gennem den lange allé, der fører ned til en verden af drinks, fest og god mad.

Lokale dj’s spiller først på aftenen, og senere bliver stemningen mere international, når celebrities indtager scenen ved poolen. Internationale dj’s spiller ofte på Potato Head, der vil være enhver festtosses paradis.

Beach Clubben er et ret stort sted, der tilbyder alt fra lounge og fest til skøn mad. På bistroen serveres der pasta og gode grillretter, mens gourmetrestauranten tilbyder franskinspireret mad. Alle vil føle sig underholdt på Potato Head, der selvfølgelig er yderst populær.

Hotel i Seminyak – vi anbefaler

Som nævnt findes der en del rigtig gode hoteller i Seminyak. Det er et populært område, hvis du søger lidt mere luksus, og selvom byen er hip, så er det rigtig billigt at bo på hotel.

Som andre steder på Bali, så får du rigtig meget for pengene, og hvis du drømmer om at bo beach front, så har du alle muligheder her.

Herunder anbefaler vi en række gode hoteller i Seminyak som vi selv har besøgt. Det er nemt selv at rejse rundt på Bali, men ønsker du en skræddersyet rejse med fly, hotel og transport inkluderet, så kan du få et gratis og uforpligtende rejseforslag lige her.

Har du brug for transport – f.eks. lufthavnstransfer, så kan du få et tilbud fra et dansk rejsebureau her.

Hotel Vila Lumbung – fremragende hotel til god pris

hotel seminyakDette hotel er overraskede billigt og giver god værdi for pengene. Det er et større hotel og måske ikke så hyggeligt som mange af hotellerne i Ubud, Lovina eller Amed.

Til gengæld er her så et stort pool-område, rigtig fine værelser og med en glimrende restaurant på stedet. Kendetegnende for hotellet er, at det er bygget i den her klassiske, balinesiske stil som man generelt ser på de fleste hoteller på Bali.

Hotellet er desuden børnevenligt, da her er legepladser og mulighed for at booke familieværelser.

Vila Lumbung får desuden rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster, så her er altså tale om et rigtig godt hotel i Seminyak, der endda ikke koster voldsomt meget.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.


Alila Seminyak – luksushotel ved stranden i Seminyak

luksushotel seminyakAlila er en hotel-kæde med flere hoteller på Bali og fælles for deres hoteller er, at de er i en ekstremt høj kvalitet. Således er dette luksushotel i Seminyak også kun et for dig, der virkelig vil bo i de skønneste omgivelser – men så til gengæld også betale derefter.

Det er et 5-stjernet hotel, der naturligvis får ekstremt gode anmeldelser og rammer lige ned i den målgruppe for ‘flashpackere’, der rejser til Bali og Seminyak for at bo i eminente omgivelser. Hotellet ligger lige ned til stranden i Seminyak og har 3 infinity-pools med havudsigt.

Der er ikke så meget andet at sige end, at hvis man har pengene til det, så er Alila Seminyak et virkelig fantastisk sted at overnatte.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.


The Breezes Bali – familievenligt og godt

breezes bali seminyak hotelEt hotel i en anden prisklasse, men et ganske hyggeligt hotel. Det er måske et lidt mere klassisk ‘charter’-agtigt hotel med en swimmingpool som center i hotellet.

Hotellet ligger ca 5 minutters gang fra stranden, hvilket er med til at holde prisen nede, så hvis du er klar på at vandre 5 minutter, når du vil på stranden, så er der altså gode penge at spare på overnatningen her.

Hotellet er meget familievenligt, har gratis morgenmadsbuffet og scorer ekstremt gode anmeldelser fra tidligere gæster – pt har hotellet en score på hele 9,2 ud af 10.

Et glimrende valg af hotel for jer, der rejser til Seminyak med børn.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.


Du kan finde flere Bali rejseguides under ‘Relaterede artikler’ lige herunder rejseguiden.

God rejse til Seminyak.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.