Seminyak på Bali er et ferieområde, der ligger ca 15 minutters kørsel fra det pulserende Kuta. Seminyak er et mere afslappende område end Kuta og et ferieområde, der efter at Sanur og Kuta er blevet ‘fuldt udbygget’, er blevet populært. Særligt blandt yngre ‘flashpackere’ er Seminyak en populær destination på Bali.

Rejse til Seminyak på Bali

Så Seminyak er generelt et lidt mere afslappet, men også et mere eksklusivt ferieområde på Bali, da der ligger mange 5-stjernede hoteller, luksuriøse private villaer med swimmingpools og mange rigtig gode restauranter.

Strand & surf

Når man rejser til Seminyak er det meget populært at surfe; det ligger nemlig lige ud til stranden og i modsætning til de børnevenlige strande ved Sanur og Nusa Dua, så er der ved Seminyak typisk flere bølger, så det er et godt sted at surfe.

Seminyak er hyggeligt, her er masser af lave i løbet af dagen og nattelivet er også godt med, dog uden at være ligeså vildt som inde i Kuta.

Der findes et hav af youtube-videoer, hvor rejsende viser Seminyak frem, da det er et meget populært område for unge (Youtubere) at rejse til.

Herunder kan du få en forsmag på, hvad der venter, hvis du rejser til Seminyak i en video lavet af et australsk par – rejseguiden fortsætter under videoen:

Hoteller i Seminyak – Vi anbefaler

Som tidligere nævnt findes der en del rigtig gode hoteller i Seminyak. Det er et populært område for rejsende, der søger mere luksus end normalt, så det er ikke i Seminyak man som udgangspunkt finder de helt billige hoteller.

Der er naturligvis billige hoteller, men det giver mere mening at rejse til Seminyak og opgradere lidt på luksus-fronten.

Herunder anbefaler vi en række gode hoteller i Seminyak som vi selv har besøgt. Priserne vi nævner skal ses som cirka-priser, da priserne på hoteller generelt er dynamiske og derfor følger udbud/efterspørgsel.

Klik dig ind på booking-siden (vi linker direkte til alle hotellerne), indtast dine rejsedatoer og se dér en aktuel pris for dit ophold på det givne hotel i Seminyak.

Hotel Vila Lumbung – fremragende hotel til god pris

hotel seminyakDette hotel er faktisk et hotel, der ikke er så dyrt, men til gengæld giver rigtig god value for money. Det er et større hotel, så det er måske ikke så hyggeligt som mange af hotellerne i Ubud, Lovina eller Amed.

Til gengæld er her så et stort pool-område, rigtig fine værelser og med en glimrende restaurant på stedet. Kendetegnende for hotellet er, at det er bygget i den her klassiske, balinesiske stil som man generelt ser på de fleste hoteller på Bali.

Hotellet er desuden børnevenligt, da her er legepladser og mulighed for at booke familieværelser.

Vila Lumbung får desuden rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster, så her er altså tale om et rigtig godt hotel i Seminyak, der endda ikke koster voldsomt meget.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Vila Lumbung er ca 426 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Alila Seminyak – luksushotel ved stranden i Seminyak

luksushotel seminyakAlila er en hotel-kæde med flere hoteller på Bali og fælles for deres hoteller er, at de er i en ekstremt høj kvalitet. Således er dette luksushotel i Seminyak også kun et for dig, der virkelig vil bo i de skønneste omgivelser – men så til gengæld også betale derefter.

Det er et 5-stjernet hotel, der naturligvis får ekstremt gode anmeldelser og rammer lige ned i den målgruppe for ‘flashpackere’, der rejser til Bali og Seminyak for at bo i eminente omgivelser. Hotellet ligger lige ned til stranden i Seminyak og har 3 infinity-pools med havudsigt.

Der er ikke så meget andet at sige end, at hvis man har pengene til det, så er Alila Seminyak et virkelig fantastisk sted at overnatte.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Alila Seminyak starter fra ca 2.000 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

The Breezes Bali – familievenligt og godt

breezes bali seminyak hotelEt hotel i en anden prisklasse, men et ganske hyggeligt hotel. Det er måske et lidt mere klassisk ‘charter’-agtigt hotel med en swimmingpool som center i hotellet.

Hotellet ligger ca 5 minutters gang fra stranden, hvilket er med til at holde prisen nede, så hvis du er klar på at vandre 5 minutter, når du vil på stranden, så er der altså gode penge at spare på overnatningen her.

Hotellet er meget familievenligt, har gratis morgenmadsbuffet og scorer ekstremt gode anmeldelser fra tidligere gæster – pt har hotellet en score på hele 9,2 ud af 10.

Et glimrende valg af hotel for jer, der rejser til Seminyak med børn.

Prisen for en overnatning for 2 personer på The Breezes Bali er ca 727 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Hvis du har nogen spørgsmål om din rejse til Bali, Seminyak eller hotellerne nævnt i denne rejseguide, så er du mere end velkommen til at skrive en kommentar herunder.

Du kan også læse mere om Seminyak på Lonely Planet eller Traveller.com. Du finder desuden flere Bali rejseguides under ‘Relaterede artikler’ lige herunder rejseguiden.

God rejse til Seminyak.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.