Seminyak ligger ca. 15 minutters kørsel nord for pulserende Kuta. Byen er dog noget roligere, men fuldt udbygget som turiststed og mangler hverken barer, spisesteder eller shopping. Særligt blandt yngre ‘flashpackere’ er Seminyak blevet populær – det er et lidt hipt sted med flere gode beach clubs langs stranden.

Seminyak – et overblik

Mens Kuta og Sanur er mere fest- og familieorienterede, så er Seminyak et mere eksklusivt ferieområde. Her ligger en del 5-stjernede hoteller, luksuriøse private villaer med swimmingpools og mange rigtig gode og ofte dyre restauranter.

Seminyak er et meget populært surfsted; Byen har samme type strand og bølger som Kuta. I modsætning til de børnevenlige strande ved Sanur og Nusa Dua, så er havet og kysten ved Seminyak lidt mere rå.

Seminyak er en hyggelig by – kan du slippe pool eller surfbræt, så kan dagen gå med yoga, en lækker massage eller et besøg på et af gallerierne.

Byen er også et rigtig godt sted at shoppe. Mange af de bedre lokale mærker har butik her, og de sælger bl.a. tøj, sko, tasker og smykker. Her er også caféer som vi kender dem hjemmefra, men langt de fleste tilbringer hellere dagen på en af de lækre beach clubs som Seminyak er så kendt for. Se mere her:

Tre fede beach clubs i Seminyak

Ku De Ta

Toppen af poppen. Balis hippeste sted sætter standarden for øens øvrige beach clubs. Ku De Ta åbner allerede klokken otte om morgenen, og her kan du fornøje dig med brunch, mens du lader op til en dag i solens og musikkens tegn.

På Ku De Ta er der et væld af muligheder og stedet tiltrækker et internationalt publikum, der vil være, hvor det sker. Du kan nyde lækre drinks og cocktails, lytte til dygtige dj’s, der spiller den hotteste musik, se flotte modeshows og spise noget af Balis absolut bedste mad. Her er både fransk bistro og den mere lokale restaurant Mejekawi.

Vi skal selvfølgelig ikke glemme det store strandområde med solsenge og hygge eller loungeområdet, der udover topservice kan byde på flotte solnedgange.

Cocoon Beach Club

Cocoon Beach Club er et indbydende og lækkert sted, der har en pool i midten med bløde solsenge rundt om. Clubben ligger på hjørnet af Jalan Double Six – den populære strandgade, der er berømt for sine små intime steder, hvor de hippe lægger solen i seng med happy hour.

Cocoons popularitet ved solnedgang betyder ikke, at her er tomt i løbet af dagen. Tværtimod. Tag kæresten eller vennerne med og snup en dukkert i poolen eller slap af i en af de store hvide solsenge.

Restauranten er stor med plads til flere end 200 gæster. De romantiske sætter sig op på tagterrassen, hvor der er lidt mere privatliv. Også her satser man på middelhavskøkkenet, men det er helt i orden, når det er så gennemført som på Cocoon Beach Club.

Potato Head Beach Club

Potato Head Beach Club har hurtigt opnået status som en af de festligste steder i hippe Seminyak. Stedet ligger dør om dør med W Retreat, og de to steder har samme indgang gennem den lange allé, der fører ned til en verden af drinks, fest og god mad.

Lokale dj’s spiller først på aftenen, og senere bliver stemningen mere international, når celebrities indtager scenen ved poolen. Internationale dj’s spiller ofte på Potato Head, der vil være enhver festtosses paradis.

Beach Clubben er et ret stort sted, der tilbyder alt fra lounge og fest til skøn mad. På bistroen serveres der pasta og gode grillretter, mens gourmetrestauranten tilbyder franskinspireret mad. Alle vil føle sig underholdt på Potato Head, der selvfølgelig er yderst populær.

Hotel i Seminyak – vi anbefaler

Som nævnt findes der en del rigtig gode hoteller i Seminyak. Det er et populært område, hvis du søger lidt mere luksus, og selvom byen er hip, så er det rigtig billigt at bo på hotel.

Som andre steder på Bali, så får du rigtig meget for pengene, og hvis du drømmer om at bo beach front, så har du alle muligheder her. Herunder anbefaler vi en række gode hoteller i Seminyak som vi selv har besøgt.

Har du brug for transport – f.eks. lufthavnstransfer, så kan du få et tilbud fra et dansk rejsebureau her.

Hotel Vila Lumbung – fremragende hotel til god pris

Et overraskende billigt hotel, der giver god værdi for pengene. Vila Lumbung er forholdsvis stort og måske ikke så hyggeligt som mange af hotellerne i Ubud, Lovina eller Amed.

Til gengæld har Vila Lumbung et stort poolområde, rigtig fine værelser og en glimrende restaurant. Hotellet er opført i klassisk balinesisk stil og tilbyder også bl.a. spa, fitness og bar.

Vila Lumbung er desuden børnevenligt, da her er legepladser og mulighed for at booke familieværelser.

Hotellet får rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster, så her er altså tale om et glimrende hotel i Seminyak, der endda kan bookes til en rigtig god pris.

Se flere billeder og aktuelle priser på Hotel Vila Lumbung


Alila Seminyak – luksushotel ved stranden i Seminyak

Alila er en kæde med flere hoteller på Bali. Fælles for hotellerne er den ekstremt høje kvalitet. Det gælder bestemt også Alila i Seminyak, der er til dig, der ønsker skønne omgivelser og at bruge lidt ekstra på overnatningen.

Alila er et 5-stjernet hotel, der naturligvis får ekstremt gode anmeldelser og rammer lige ned i den målgruppe for ‘flashpackere’, der rejser til Bali og Seminyak for at blive forkælede.

Hotellet ligger lige ned til stranden i Seminyak og har 3 infinitypools med havudsigt. Der er desuden spa, bar og fitnessfaciliteter. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad, der serveres som á la carte.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – fra deluxe til lækre suiter. Alle værelser har bl.a. tv, elkedel, minibar og gratis wifi.

Se flere billeder og aktuelle priser på Alila Seminyak


Blu-Zea Resort – familievenligt og godt

Et hotel i en helt anden prisklasse, men også Blu-Zea Resort får topanmeldelser af tidligere gæster. De er især glade for den supervenlige service fra personalet, der gerne hjælper med udflugter/billetter.

Hotellet ligger ca. 5 minutters gang fra stranden og lige ved shopping, barer og spisesteder.

Blu-Zea Resort har tre forskellige værelsestyper, der alle har tv, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet tilbyder desuden spa, bar/lounge og et indbydende poolområde. Der er mulighed for at tilkøbe stor morgenmadsbuffet.

Se flere billeder og aktuelle priser på Blu-Zea Resort

Det var vores forslag til hoteller i Seminyak. Faldt ingen af dem i din smag, så har byen selvfølgelig mange andre rigtig gode overnatningssteder. Dem kan du finde på f.eks. hotels.com, der som regel har de laveste priser.

Fakta og rejseinformation

Bedste rejsetidspunkt: Bali skal besøges fra maj til september. Sommermånederne er mest solrige og får mindst nedbør. Bali er også et godt valg til f.eks. efterårsferien.

Nærmeste lufthavn: Lufthavnen på Bali ligger på den sydlige del af øen og hedder Ngurah Rai (Kode: DPS). Når du skal søge efter flybilletter, så indtast Denpasar. Transport Fra lufthavnen til dit hotel kan du booke her på siden – se mere her. Alternativt kan dit hotel/guesthouse højst sandsynligt sørge for lufthavnstransfer.

Penge: Møntfoden på Bali hedder rupiah. Ved alle turistområder finder du kontantautomater, der har engelsk menu og som er nemme at bruge. På hoteller og mange restauranter kan du bruge kreditkort som f.eks. Visa og Mastercard.

Sprog: Selvom bahasa er det officielle sprog i Indonesien, så taler de fleste balinesisk til hinanden. I turistområderne taler mange et forståeligt engelsk.

Religion: På Bali praktiseres en form for hinduisme med en lang række guder. Vil du besøge templer og hellige steder, så medbring en sarong eller lange bukser. Nogle steder er sarong obligatorisk – også for herrerne.

EL: Vi har aldrig været ude for at skulle bruge adapter på vores rejser til Bali – vil du være på den sikre side, så klik ind hos Rejsegear, der har masser af udstyr til rejsen.

Vaccination: Måske skal du have vaccinationer til din rejse – se anbefalinger hos Statens Seruminstitut.

Mere information: Husk at tjekke den seneste rejsevejledning fra Udenrigsministeriet inden du rejser. Her kan du også downloade ministeriets app rejseklar og læse om indrejseregler. Du kan finde mere inspiration på Balis officielle turistside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.