Ubud er en af de mest populære feriebyer på Bali, men samtidig er Ubud beliggende midt inde i “landet” på ferieøen. Så hvorfor er Ubud så populær, når der ingen strande er i miles omkreds?

Det får du svaret på i denne rejseguide til Ubud, hvor vi også vil anbefale en række af byens bedste hoteller. Ingen rejse til Bali er komplet uden en tur til Ubud, så vi anbefaler i den grad, at du læser guiden her og rejser til Ubud, når du er på Bali.

Rejse til Ubud på Bali – nem at planlægge selv

bali naturUbud er beliggende ca halvanden time fra lufthavnen på Bali, hvor flere af øens meget populære (og turistede) ferieområder ligger. Så Ubud er ikke lige ved Balis største ferieområder, men alligevel så tæt på, at man hurtigt kan komme dertil.

Ubud er en by, der er på de flestes ‘bucket list‘, når turen går til Bali. Det er i Ubud at vi finder de her verdenskendte rismarker, risterrasser og de ekstremt frodige landskaber, hvor man kan tage på cykel- eller trekkingture og opleve noget af Indonesiens flotteste natur.

Seværdigheder & oplevelser i Ubud

Det er også ved eller tæt på Ubud at vi finder de fleste river rafting ture og så ligger en af Balis vulkaner (Mount Batur) også i nærheden; her har man mulighed for at stå tidligt op og bestige bjerget, så man derfra kan få en uforglemmelig solopgang over Bali at se.

Ubud er også kendt for at være Balis kulturelle centrum, hvorfor der også findes utroligt mange kunstbutikker med lokal kunst.

ubud baliMonkey Forest er endnu en top seværdighed i Ubud og en oplevelse man ikke må gå glip af. Monkey Forest i Ubud er, som navnet antyder, ganske enkelt en skov fyldt med aber – aberne er vilde, men så vant til mennesker, at man kan komme helt tæt på dem, hvilket er en ret speciel oplevelse for os danskere, der ikke ligefrem er vant til nærkontakt med de vilde dyr på den måde.

Vi har fundet en lille video, der viser hvad man kan forvente i abeskoven – rejseguiden til Ubud fortsætter under videoen:

Hotellerne i Ubud er desuden næsten en seværdighed i sig selv. I kan således se frem til at overnatte på hoteller bygget på en meget charmerende, balinesisk måde og på mange af hotellerne i Ubud har man desuden udsigt over de frodige rismarker fra terrassen eller poolområdet, hvilket er en helt speciel oplevelse.

En af de klassiske (og gode) oplevelser i Ubud er således at booke overnatningen på et godt hotel, hvor swimmingpoolen har udsigt ud over de kendte rismarker. Udover gode fotos til Instagram så er det noget, der giver minder fra rejsen til Bali, når du er hjemme i Danmark – det vil vi gerne love.

Så Ubud er en hyggelig ferieby på Bali, hvor det emmer af liv med masser af gode restauranter, barer og cafeer. Byen er også kendt for sine virkelig gode hoteller, hvor vi som danskere kommer meget langt for vores penge. Det vil være en skam at rejse til Bali og ikke opleve Ubud; dertil er byen (og området) ganske enkelt for spændende!

Herunder vil vi komme med vores anbefaling af gode hoteller i Ubud på Bali.

Hoteller i Ubud – vores anbefalinger

ubud hotel
Hotellerne i Ubud og på Bali generelt er helt fantastiske – og billige…

Som nævnt herover, så mener vi faktisk, at mange af hotellerne i Ubud næsten er en seværdighed eller oplevelse i sig selv. Det vil være en skam at booke sig ind på et dårligt hotel i den populære ferieby, når der er så mange gode muligheder.

De hoteller i Ubud som vi herunder anbefaler er nogle vi selv har besøgt – det er således også din sikkerhed for, at hotellerne er pengene værd. De bedste hoteller i Ubud er blevet dyre i og med, at turisterne altså har fundet frem til den fantastiske by, men der er stadig masser af gode, billige steder at overnatte.

Vi har udvalgt og besøgt en række gode hoteller, hvor du får værdi for pengene. Priserne på hoteller i Ubud (og resten af verden) er dog dynamiske og følger således udbud/efterspørgsel – de priser vi opgiver herunder er de viste priser på booking-siden. For at få helt opdaterede priser kan du klikke dig ind på booking-siden og indtaste dine rejsedatoer.

Og lad os så komme i gang med vores guide til gode hoteller i Ubud. Vi starter med et hotel, der er i klassisk Ubud-stil.

Beji Ubud Resort – 5 pools med episk, grøn udsigt

beji ubud resort
Udsigten fra en af hotellets 5 swimmingpools.

Beji Ubud Resort er et glimrende hotel i Ubud i sær for dig, der gerne vil have den her klassiske Ubud-feeling på hotellet; her er der nemlig rigtig mange gode udsigter ud over grønne områder.

Det er hotel vi virkelig kan anbefale, hvis du gerne vil bo på et lidt utraditionelt og klassisk balinesisk hotel – der er meget langt fra denne oplevelse til en chartertur til Phuket, men det er vel også netop derfor man rejser til Ubud (og Bali generelt). Vi kan i hvert fald på det kraftigste anbefale dette glimrende hotel resort.

Hotellet har da også hele 5 swimmingpools, der er fordelt over fem forskellige områder og niveauer.

Værelserne på hotellet ligger rundt omkring ved nogle små haver og der er masser af familieværelser, hvis du rejser til Ubud med børn. Generelt er det et meget familievenligt hotel, så vi kan i den grad anbefale det til familier med børn, men det bør ikke afskrække jer, hvis I f.eks. er et par på en rejse til Bali.

Det er et meget populært hotel i Ubud, så det gælder om at få booket sine overnatninger relativt hurtigt og i så god tid som muligt, da det ellers bliver udsolgt.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Beji Ubud Resort er ca 471 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Ubud Raya Hotel – godt, billigt hotel perfekt til familier

ubud raya hotel
Et godt, billigt hotel i Ubud perfekt for familier med børn.

Her er tale om et hotel, der ikke ligger lige i centrum af byen – der er en kort taxi-tur til centrum fra Ubud Raya Hotel – men til gengæld kan man overnatte her utrolig billigt.

Dette hotel har rigtig mange familieværelser, så hvis du rejser til Ubud med børn og leder efter et billigt, ganske godt hotel, der er velegnet til familier, så er dette hotel en af vores anbefalinger.

Det er generelt et hotel, der tiltaler en del familier, da det er så billigt, men standarden er alligevel rigtig god. Det afspejler sig da også af hotellets anmeldelser, hvor de fleste gæster fortæller, at de har været meget tilfredse med deres ophold på stedet.

Man kan desuden gratis låne cykler af hotellet, hvis man gerne vil udforske nærområdet.

Så hvis du rejser til Bali med familien og I måske er ude på en længere rundrejse i Asien eller blot vil spare penge på overnatningen, så er Ubud Raya Hotel altså et rigtig godt valg af hotel i Ubud.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Ubud Raya Hotel er ca 160 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Sri Ratih – familievenligt hotel i Ubud

Sri Ratih ubud hotelEt meget behageligt hotel i Ubud, hvor man straks føler sig hjemme ved ankomst. Hotellet og området føles som en lille oase, der har et godt pool-område med grønne omgivelser. Sri Ratih er beliggende inde i selve Ubud by, så det er altså i gåafstand til de mange kulturelle tilbud, restauranter og cafeer, der findes i byen.

Der er også restaurant og bar på Sri Ratih, der både serverer god mad og er meget hyggelige.

På værelserne er der gjort meget ud af hyggen og hvis du rejser til Bali med børn, så er dette hotel et godt valg. Her kan man nemlig booke en familiesuite, hvor der så er plads til to ekstra opredninger til de unge mennesker.

Alt i alt er det et glimrende hotel i Ubud by, der er til at betale og samtidig et virkelig godt hotel for familier med børn.

Der er ikke den her klassiske “udsigt ud over rismarkerne”, da hotellet er beliggende inde i byen, så man må gøre op med sig selv om det er en vigtig ting på rejsen til Ubud. Til gengæld får man, hvis man bor på Sri Ratih, så alle byens tilbud i gåafstand.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Sri Ratih er ca 444 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Puri Gangga Resort – fantastisk hotel for par

godt hotel ubud bali
Poolen på hotellet med udsigt ud over rismarkerne.

Et virkelig, virkelig fedt hotel med en super fed udsigt over rismarkerne fra pool-området. Det er svært at indkapsle stemningen fra hotellet på bare et enkelt billede, så vi anbefaler at du lige klikker dig ind og ser flere billeder på linket herunder.

For Puri Gangga Resort er vitterligt et godt hotel på Bali. Traveleast’s udsendte blev meget positivt overrasket over hotellet og i sær det faktum, at det faktisk er et meget billigt hotel, når man ser på, hvad man får for pengene på Puri Gangga Resort.

Pool-området er virkelig fedt og hele hotellet er holdt i den her klassiske, smukke balinesiske byggestil som vi har omtalt et par gange i rejseguiden her. Så det er et meget charmerende hotel som vi i den grad kan anbefale.

Vi anbefaler dette hotel for dig, der f.eks. er på bryllupsrejse eller ‘bare’ par-rejse til Bali. Det koster en anelse mere end de billigere hoteller, men det er så også et 4,5 stjernet hotel, hvor man føler sig ekstremt veltilpas. Læs bare anmeldelserne fra tidligere gæster på linket herunder – hotellet har (pt) en tilfredshedsscore på 9,4 ud af 10, hvilket er meget usædvanligt.

Der er kun 20 værelser på dette gode hotel, så det er med at få booket overnatningen i god tid inden rejsen til Ubud. Hvis det skal være ekstra luksuriøst er det også muligt at booke en villa med privat pool.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Puri Gangga Resort er ca 522 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser og book overnatningen her.

Sankara – privat pool villa i Ubud

privat pool villa bali
En af de populære villaer med privat pool.

Et hotel, der ligger ca 15-20 minutter udenfor selve Ubud, hvilket sådan set ikke er så dårligt – man behøver ikke altid at skulle gå ned i Ubud by om aftenen, hvis man f.eks. er på kærestetur, hvor man ofte er ude på udflugter om dagen, så kan det være rart nok at trække sig tilbage på hotellet og f.eks. spise på stedets restaurant.

Igen er her et fantastiske flot hotel, der igen er perfekt for dig, der rejser til Bali på bryllupsrejse eller med kæresten. Det er ikke et hotel vi som udgangspunkt anbefaler til familier – dér er der andre gode bud i rejseguiden her.

Sankara Ubud har et fantastisk poolområde i grønne omgivelser, så endnu et klassisk Ubud-hotel, der også er lavet rigtig hyggeligt med meget gode værelser. Man kan også her på hotellet booke sig ind i (dyrere) villaer med private pools – lidt af en klassiker på Bali og i særdeleshed Ubud.

Det er selvfølgelig en helt speciel oplevelse at bo i en villa, hvor man har sin egen private pool, så hvis budgettet kan holde til det, så anbefaler vi det i den grad. Det er jo en luksus, der f.eks. i Europa koster det hvide ud af øjnene, hvor det på rejser til Asien er langt billigere.

De ‘almindelige’ værelser på Sankara er dog også rigtig gode, så uanset hvad er det et hotel vi anbefaler.

Prisen for en overnatning for 2 personer på Sankara Ubud er ca 757 kr.

Se flere billeder, aktuelle priser & book overnatningen her.

Hvis ingen af de nævnte hoteller i Ubud faldt i din smag eller de er udsolgte i din rejseperiode, så kan vi også sagtens anbefale følgende hoteller, men vi måtte jo stoppe rejseguide et sted.

Læs mere om hotellerne ved at klikke på deres navn herunder.

Hvis du har nogen spørgsmål om din rejse til Ubud, oplevelser eller hotellerne vi anbefaler i rejseguiden her, så er de meget velkommen til at skrive en kommentar herunder.

Ellers vil vi bare ønske dig en rigtig god rejse til Ubud og Bali generelt.

4 KOMMENTARER

 1. De der hoteller i Ubud ser jo helt ekstremt lækre ud 😀 Nu har vi planlagt en rejse til Thailand til august og bl.a. benyttet jeres råd om at bo ved Railay Beach og IKKE Ao Nang… så det glæder jeg mig i første omgang til, men der er vist ingen tvivl om, at jeg skal vise kæresten de her billeder fra Ubud og så kunne jeg da forestille mig, at vores næste lange rejse går til Bali 😀

  Tak for rejseguiden, Kris og Ricko 😀

 2. Hej traveleast. Vi har for to år siden været i Ubud og kunne sådan set godt lide området for den smukke natur, men nu planlægger vi en ny rejse til Bali og vil gerne have noget af den flotte natur fra Ubud, men gerne bo i et lidt mere roligt område – altså måske komme sådan lidt mere ud på landet hvor der “ikke sker en skid”…

  Kan I anbefale os et område på Bali som minder lidt om Ubud men hvor der ikke er helt så mange turister?

  På forhånd tak.
  Ps det er mig og min mand, vi er begge i 40erne.

  • Hej Alice

   Jeg tror, jeg har det helt rigtige område til jer! Vi, Ricko og jeg (der står bag Traveleast), var faktisk på Bali her for et par måneder siden. Her boede vi bl.a. i området Sidemen som jeg endnu ikke har fået skrevet om her på siden, men det kommer snart…

   Ikke desto mindre vil jeg sige, at Sidemen er lige præcis det du efterspørger. Du kan evt lige tage et kig på min rejsevideo fra Bali, hvor vi boede på et fremragende hotel i Sidemen (vi var der kun en enkelt nat og ankom sent og tog tidligt afsted): https://www.youtube.com/watch?v=ajSZCHmNRaE

   Hotellet hedder Samanvaya og kan bookes online her: https://traveleast.dk/link/samanvaya-sidemen

   Der er et par andre hoteller i området, et lokalt morgenmarked og et par restauranter, men så heller ikke mere. Til gengæld er der fantastisk smukt og helt fredeligt, så der tror jeg I vil føle jer hjemme 🙂

   Du skriver bare, hvis du har flere spørgsmål om Bali.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.